Personeel nodig?

Personeel nodig
 • Altijd de juiste oplossing!

  Geen bedrijf is hetzelfde. Dat beseffen wij heel goed. Daarom bieden wij ook geen standaard werk. Euro Planit bekijkt elke situatie vanuit alle mogelijke invalshoeken. Euro Planit denkt met u mee en zoekt samen met u de gewenste oplossing.

 • Uitzenden en detacheren

  Heeft u een tijdelijk project waar u een specialist op wilt zetten? Zonder dat u hem of haar in dienst hoeft te nemen? Dan lost Euro Planit dit voor u op met gemotiveerde en goed opgeleide interimmers. Zo profiteert u van de continuïteit van een vaste medewerker en de flexibiliteit van een uitzendkracht!

 • Flexplacement

  Heeft u wel eens te maken met dalperiodes waardoor u tijdelijk een overschot aan personeel heeft? En wilt u op zulke momenten uw personeelskosten verlagen? Dan is Flexplacement van Euro Planit de ideale oplossing. Wij nemen uw overtollig personeel voor een afgesproken periode ‘over’ en plaatsen deze mensen tijdelijk bij een andere organisatie.

 • Werving & Selectie

  Bent u op zoek naar een vaste medewerker? Laat die man of vrouw dan werven & selecteren door Euro Planit. Op basis van uw wensen zoeken wij uw ideale werknemer. Pas als u vindt dat we die gevonden hebben, betaalt u de vooraf afgesproken vergoeding. En anders kost het u niets!

'Verbinden geeft energie!'

Meld uw vacature aan

Snel personeel nodig? U kunt eenvoudig en vrijblijvend uw vacature achterlaten via het digitale formulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de details te bespreken. Euro Planit denkt graag met u mee!

Aan de slag

Na ons gesprek met u gaan wij direct aan de slag met het vinden van de ideale kandidaat die past bij uw opgegeven criteria. We controleren ons uitgebreide database voor beschikbare kandidaten. Daarnaast plaatsen we uw vacature op onze website en zetten diverse online kanalen in om de geschikte kandidaten te vinden. Wij brengen u in contact met de talenten die écht bij u passen. U beslist uiteindelijk zelf wie u uitnodigt op gesprek en welke kandidaat u aanneemt.

Contact

Wilt u toch nog meer weten over het plaatsen van een vacature bij Euro Planit? Of komt u er niet uit? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vestigingen Euro Planit

Euro Planit Vorden
Dienstenweg 1
7251KP Vorden
Tel: +31 575 55 55 18

» Bekijk de vestiging

Euro Planit Hengelo
Amarilstraat 28
7554TV Hengelo
Tel: +31 74 250 38 00

» Bekijk de vestiging

Euro Planit Apeldoorn
Lange Amerikaweg 66
7332BR Apeldoorn
Tel: +31 55 35 62 295

» Bekijk de vestiging

Euro Planit Hoogeveen
Parmentierstraat 25B
7903TN Hoogeveen
Tel: +31 528 820 280

» Bekijk de vestiging

Euro Planit Bratislava
Šafárikovo námestie 4
81 102 Bratislava
Tel: +421 (0)252 492 949

» Bekijk de vestiging