Vrijwel iedere organisatie heeft wel eens tijdelijk personeel nodig. Denk aan een piekperiode in uw productie, snelle groei van het bedrijf, tijdelijke opschaling of ziekte/zwangerschap van een van uw vaste collega’s. Maar hoe kom je in zo’n korte tijd aan extra personeel of invallers? Oftewel: tijdelijk personeel gezocht!

Euro Planit gaat graag voor uw bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers die uw bedrijf tijdelijk met veel plezier komt ondersteunen. Zij zijn inzetbaar op de momenten wanneer het u uitkomt. Euro Planit beschikt over een uitgebreid netwerk van werkzoekenden in Noord- en Oost-Nederland, waardoor we vaak op heel korte termijn een goede match weten te vinden. Dit doen we snel, flexibel en voor een scherp uitzendtarief.
 

Snel tijdelijk personeel vinden


Of uw bedrijf nu behoefte heeft aan tijdelijke medewerkers met een bepaalde opleiding en werkervaring, of juist een opdracht waarvoor geen kwalificaties vereist zijn: wij weten de juiste kandidaten snel voor u te vinden! Bij onze zoektocht kijken we niet alleen of het tijdelijke personeel voldoet aan uw criteria, maar ook of ze passen binnen de cultuur van uw organisatie. Minstens zo belangrijk! Daarbij durven we kritische vragen te stellen en blijven we eerlijk en helder in ons advies. Bevalt een tijdelijke medewerker goed? Dan kunt u er zelfs voor kiezen om deze na een bepaalde periode in vaste dienst te nemen.

 

Op zoek naar tijdelijk personeel


Alles begint met het ontvangen van uw vacature. Zodra u uw vacature heeft aangemeld of contact met ons heeft opgenomen, gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Wij zorgen niet alleen snel voor betrouwbare tijdelijke medewerkers, maar ook voor persoonlijke baanbegeleiding door een werkcoach en eventueel (bij)scholing of opleidingen. Ideaal als uw kandidaat nog niet het juiste diploma heeft! Euro Planit is aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU) en een aantal andere keurmerken. Dit betekent dat u altijd vooraf al weet waar u aan toe bent en dus niet voor verrassingen komt te staan. Wil je weten welke keurmerken Euro Planit allemaal heeft? Bekijk dan de ‘Over ons’ pagina.

Voordelen van tijdelijk personeel: tijdelijk personeel komt niet op uw loonlijst, en dus heeft u geen verplichtingen of een werkgeversrisico. Bovendien verzorgen wij de administratie en profiteert u van een verlengde proefperiode + korte opzegtermijn.
 

Hoe vind ik tijdelijk personeel?


Heel simpel: u meldt uw vacature aan op onze vacature aanmelden pagina of u neemt rechtstreeks contact met ons op. Onze consultants kijken dan graag met u mee vanuit onze vestigingen Vorden of Hengelo (Ov), en plannen met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarbij wij uw wensen en eisen bespreken.

 

Waarom Euro Planit

Waarom Tijdelijk Personeel bij Euro Planit:


 • Check: waarom Euro Planit!

  De zekerheid van een specialist voor tijdelijke projecten;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Een tijdelijke werknemer die niet op jouw loonlijst komt te staan;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Geen werkgeversrisico of verplichtingen;

 • Check: waarom Euro Planit!

  De administratie en begeleiding worden voor jou verzorgd;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Een verlengde proefperiode en een korte opzegtermijn;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Werknemer niet kwijtraken? Dan kun je zelf een contract aanbieden.