Heeft u tijdelijk personeel nodig voor uw bedrijf of organisatie? Bijvoorbeeld voor een piekperiode in uw productie, bij snelle groei of vanwege de ziekte of zwangerschap van een van uw vaste krachten? Euro Planit gaat graag voor u op zoek naar gemotiveerde medewerkers die u tijdelijk met plezier ondersteunen, inzetbaar op de momenten wanneer het ú uitkomt. We beschikken over een uitgebreid netwerk werkzoekenden in de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek en weten vaak al op heel korte termijn een goede match te maken. Snel, flexibel en voor een scherp uitzendtarief.

Tijdelijke medewerkers snel gevonden

Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke medewerkers met een bepaalde opleiding en werkervaring, of een opdracht heeft waarvoor geen kwalificaties vereist zijn: wij weten de juiste kandidaten snel voor u te vinden. Hierbij kijken we niet alleen of de tijdelijke medewerkers voldoen aan uw criteria, maar ook of ze passen binnen de cultuur van uw organisatie. Bevalt een tijdelijke medewerker goed? Dan kunt u ervoor kiezen om deze na verloop van tijd in vaste dienst te nemen.

Op zoek naar tijdelijk personeel?

Zodra we uw vacature voor tijdelijk personeel binnen hebben, gaan we voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Wij zorgen niet alleen snel voor betrouwbare tijdelijke medewerkers, maar ook voor persoonlijke baanbegeleiding door een werkcoach en eventueel noodzakelijke scholing of opleidingen. Ideaal als de kandidaat nog niet het juiste diploma heeft. Euro Planit is aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU). Dit betekent dat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Ander voordeel: tijdelijk personeel komt niet op uw loonlijst, dus u heeft geen verplichtingen en loopt geen werkgeversrisico. Bovendien verzorgen wij de administratie en profiteert u van een verlengde proefperiode én een korte opzegtermijn.

Vacature aanmelden

Heeft u een vacature voor tijdelijk personeel in het noorden of oosten van het land? Neem dan gerust contact op met een consultant van een van onze vestigingen in Vorden, Hengelo, Apeldoorn of Hoogeveen. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag uw wensen en eisen en onze mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook meteen uw vacature voor tijdelijk personeel bij ons aanmelden. Wij nemen dan snel contact met u op om de details voor het tijdelijk personeel te bespreken.

Meld uw vacature nu aan