Ben jij die elektrotechniek topper die wij zoeken? Euro Planit heeft altijd uitdagende elektrotechniek vacatures beschikbaar, zowel op mbo als hbo niveau. Dankzij ons grote netwerk in de Achterhoek, Twente, de Liemers en Drenthe kennen we veel kleine én grote bedrijven met elektrotechniek vacatures. Het volgen van een opleiding behoort vaak ook tot de mogelijkheden. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze elektrotechniek vacatures en solliciteer direct!

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
 • Techniek
 • Hengelo
 • 32 - 40 uur
 • 12 - 16 per uur

Neem jij straks op vrijdag het lekkerste ijs mee naar huis? Wil jij werken in een moderne ijsfabriek, in een ruime en schone omgeving, waar jij er voor zorgt dat de machines blijven draaien? We komen graag met je in contact.

 • Techniek
 • Lichtenvoorde
 • Marktconform

Ben jij opzoek naar een afwisselende en uitdagende baan met veel variatie? Wil jij werken binnen een afdeling waarin sfeer en de nodige dosis humor aanwezig is? Heb jij daarnaast ook al ervaring met technische assemblage? Dan zijn wij opzoek naar jou ...

 • Agro
 • Beilen
 • 40 uur
 • Marktconform

Voor onderhoud en service zijn wij op zoek naar een Mechanisch/ Elektrotechnisch / Service Monteur. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en resultaatgerichte medewerker met een technische achtergrond.

 • Industrie/productie
 • Hoogeveen
 • 40 uur
 • Marktconform

Werk jij graag projectmatig werken als Electro monteur. Het gaat om tijdelijk werk van een aantal weken. Ook als ZZP er mag je reageren.

 • Techniek
 • Apeldoorn
 • 40 uur
 • 3000 per maand

Indirect een steentje bijdragen aan een veiligere luchtvaartbranche vanuit Apeldoorn? Dat kan!

 • Techniek
 • Apeldoorn
 • 38 - 40 uur
 • Marktconform

Ben jij op zoek naar een functie service & nieuwbouw monteur bij een internationaal bedrijf dat transportoplossingen voor de commerciële voertuigenindustrie en milieudienstensector biedt? Lees dan verder!

 • Techniek
 • Aalten
 • 40 uur
 • Marktconform

Is jouw passie machinebouw en pas je graag verschillende verbindingstechnieken toe (elektrisch, hydraulisch of pneumatisch) binnen de agro/procestechniek? En heb je daarnaast affiniteit met de aansturing van machines met PLC’s? Dan ben ik opzoek naar ...

 • Techniek
 • Lichtenvoorde
 • 40 uur
 • 2600 - 3400 per maand

Ben jij elektromonteur en wil je met jouw technische skills een kunststofrecyclingsfabriek op rolletjes laten lopen en jouw steentje bijdragen aan een circulaire economie? Dan kon dit weleens jouw baan worden!

Vacatures elektrotechniek 

Zoek jij op internet naar elektrotechniek vacatures? Bij Euro Planit vind je altijd een actueel aanbod van functies zoals elektromonteur, engineer, onderhoudsmonteur, leidinggevend monteur, werkvoorbereider elektrotechniek of storingsmonteur. Uitdagende banen voor echte techneuten die onderlegd zijn met de benodigde opleiding, ervaring en passie voor elektrotechniek. Al meer dan 20 jaar zorgen wij voor een succesvolle invulling van interessante banen in de elektrotechniek, dit kan op uitzendbasis, op detacheringsbasis of via werving en selectie. Zoek jij een baan in de elektrotechniek en wil je op korte termijn beginnen? Bekijk onze fulltime en parttime elektrotechniek vacatures en solliciteer direct!

Werken in de elektrotechniek

Heb je net je technische opleiding afgerond en wil je gaan werken in de elektrotechniek, of ben je werkzaam in deze sector en is het tijd voor een nieuwe uitdaging? De mogelijkheden in de elektrotechniek zijn breed, techniek is tenslotte overal. Er zijn altijd machines die moeten draaien, storingen die verholpen moeten worden en installaties die moeten worden uitgevoerd door een deskundige. Lekker met je handen werken en je technische kennis en inzicht toepassen. Er is altijd behoefte aan technische mensen en de technische wereld blijft continu in ontwikkeling. Ook jij verbetert jezelf elke dag weer een beetje meer als techneut, dat vind je ook zo interessant aan het werken in de elektrotechniek. 

Wat doet een elektromonteur?

Erg interessant allemaal! Maar wat doet een elektromonteur nu precies? Een elektromonteur houdt zich bezig met het onderhouden, repareren, testen en installeren van elektrotechnische installaties zoals machines en schakelkasten. Naast je technische achtergrond zijn goede sociale vaardigheden onmisbaar. Vaak ben je in dienst van een installatiebedrijf waarvoor je op pad gaat. Je komt bij bedrijven, huiseigenaren of via een woningbouw bij particulieren. Dat maakt het erg afwisselend. Je kunt als elektromonteur ook in de binnendienst werken, bijvoorbeeld bij een fabriek of grote speler op het gebied van koeltechniek. Je verricht dezelfde werkzaamheden maar dan intern. 

Fulltime vacatures elektrotechniek

Op onze website vind je genoeg fulltime elektrotechniek vacatures. Uitdagende functies waarin je bijvoorbeeld aan de slag gaat als elektromonteur, engineer, onderhoudsmonteur of storingsmonteur. Als fulltime kracht ben je van grote waarde. Je bent ruim inzetbaar en kunt ook eerder doorgroeien tot leidinggevende, assistent-leidinggevende of werkvoorbereider, mocht je focus daar liggen. Avond-, nacht- en weekenddiensten komen ook voor in bepaalde functies. Je wordt dan opgeroepen bij elektrotechnische problemen die niet kunnen wachten, bijvoorbeeld een gezin dat in de winter ineens zonder stroom zit of een fabriek met een geknapte stroomkabel waardoor de productie stagneert. Bekijk onze fulltime elektrotechniek vacatures en solliciteer direct!

Parttime vacatures elektrotechniek

Liever parttime werken? Kijk dan eens bij onze parttime elektrotechniek vacatures. Het is goed mogelijk in deze sector om je functie in deeltijd te vervullen. Je werkt bijvoorbeeld 24 uur, 32 uur of 36 uur en houdt zo meer vrije tijd over voor andere belangrijke zaken in je leven. Je hebt een gezin en zowel jij als je partner werken parttime, of je bent naast elektromonteur ook dj en je wilt ook genoeg tijd besteden aan deze professionele hobby. Je hebt vast goede redenen voor een parttime baan als elektromonteur, storingsmonteur, elektricien, engineer of welke functie dan ook. Op onze website vind je altijd interessante parttime elektrotechniek vacatures. 

Welke elektrotechniek vacatures heeft Euro Planit?

Op de website van Euro Planit staan veel elektrotechniek vacatures van mbo- tot wo-niveau. Ben jij op dit punt van je loopbaan toe aan een nieuwe uitdaging? Je vindt bij ons genoeg interessante fulltime of parttime vacatures in de elektrotechniek zoals elektromonteur, engineer, elektrotechnisch monteur, leidinggevend elektromonteur, werkvoorbereider of storingsmonteur. Functies voor technisch geschoolde mensen met passie voor elektrotechniek. Zoals jij misschien! Ben jij technisch opgeleid, heb je al werkervaring en zoek je een uitdagende baan? Kijk eens bij onze elektrotechniek vacatures of er een interessante functie voor jou bij zit.

Vacatures elektromonteur en elektrotechnisch monteur

Wij hebben altijd een veelzijdig aanbod van elektromonteur en elektrotechnisch monteur vacatures. Ga je naar klanten toe, dan krijg je een bedrijfsauto uitgerust met alle gereedschap die je nodig hebt en een smartphone, tablet en/of laptop. Je verricht een reparatie, storing of installatie en vinkt deze af. Natuurlijk verschijn je in representatieve bedrijfskleding. Meestal werk je voor een installatiebedrijf. Je kunt als elektromonteur ook de binnendienst in of op projectbasis worden ingezet. Je werkt dan in een team en houd je bezig met reparaties, storingen, installaties en testen. Op projectbasis werk je bijvoorbeeld mee aan een bouwproject waarbij het elektriciteitsnetwerk aangelegd moet worden.

Vacatures engineer elektrotechniek

Ben jij opgeleid tot engineer? Bekijk onze vacatures engineer elektrotechniek eens. Als engineer heb je meer een adviserende rol en werk je mee aan diverse projecten. Je voorziet klanten van advies en komt met technische oplossingen. Je levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van toekomstige installaties en bouwt mee aan een betere wereld, hierin speelt ook de energietransitie een rol. Engineers zijn belangrijk voor de wereld! Euro Planit is dan ook altijd op zoek naar getalenteerde elektrotechniek engineers met passie voor hun vak. Ben jij zo’n engineer en zoek je een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens bij onze vacatures engineer elektrotechniek, je vindt er veel interessante functies tussen! 

Vacatures leidinggevende elektromonteur

Als leidinggevende elektromonteur stuur je elektromonteurs aan en werk je mee aan grotere projecten. Je functie bestaat doorgaans uit het installeren van elektrotechnische installaties, het begeleiden en voorbereiden van elektrotechnisch installatiewerk en het testen van elektrotechnische systemen. Daarnaast ben je een echte motivator voor je team, je begeleidt elektromonteurs in hun werk, controleert hun taken en stimuleert hun ontwikkeling en opleiding. Je bewaakt de planning en de kosten. Heb jij al ervaring als leidinggevende elektromonteur of wil je graag de volgende stap zetten in je carrière? Kijk eens bij onze vacatures leidinggevende elektromonteur.

Vacatures elektromonteur machinebouw

Als elektromonteur machinebouw heb je een verantwoordelijke, interessante en afwisselende functie. Je werkt in de binnendienst bij een bedrijf of fabriek waar veel machines draaien en waar de werkgever sterk afhankelijk is van de continuïteit ervan, of je gaat op pad naar klanten op diverse locaties. Hoe dan ook heb je een zeer afwisselende baan en houd je je dagelijks bezig met machines, want dat is jouw passie: sleutelen, testen, controleren, installeren, onderhouden en aansluiten, jij draait je hand er niet voor om. Je rapporteert na afloop duidelijk wat je hebt gedaan en bent prettig in de omgang. Jij bent dé vakman als het aankomt op machines! Maak dit je enthousiast? Kijk direct bij onze actuele vacatures elektromonteur machinebouw.   

Vacatures storingsmonteur elektrotechniek

De naam zegt het al: jij verhelpt storingen. Natuurlijk is dat niet je enige taak, maar wel de belangrijkste. Onze vacatures storingsmonteur elektrotechniek zijn bij uitstek perfect voor storingsmonteurs elektro die snel en oplossingsgericht werken met een grote mate van stressbestendigheid. Daarbij is de kans groot dat je ook onregelmatige diensten werkt, een stroomstoring op zondag die het productieproces afremt kan immers niet wachten. Als storingsmonteur elektro ben jij snel ter plaatse. Naast het oplossen van elektrotechnische storingen voer je preventief onderhoud uit, beheer je elektrotechnische installaties en werk je mee aan de optimalisatie van elektrotechnische installaties. Natuurlijk verschillen de vacatures storingsmonteur elektrotechniek op onze website in hun functie-eisen.

Elektromonteur tijdens de energietransitie

De energietransitie is ook aan jou natuurlijk niet voorbij gegaan. Als elektromonteur of engineer speel je een belangrijke rol bij de slaging van de energietransitie. Groene energie en duurzame energie zijn op dit moment zeer actueel en veel bedrijven, al dan niet in de energiesector, spelen hierop in. Zo kun je als elektromonteur voor een groen energiebedrijf op pad gaan om laadpunten voor elektrische voertuigen te plaatsen. Ook kun je je als energietransitie engineer over belangrijke energievraagstukken buigen waarvoor je duurzame oplossingen bedenkt. Het terugdringen van de CO2-uitstoot om over te gaan op duurzame energie is belangrijker dan ooit. Vacatures voor energietransitie elektromonteur of engineer zijn dan ook steeds meer in opkomst. 

Welke opleiding heb je nodig in de elektrotechniek? 

Voor het vak van elektromonteur is vakkennis nodig. De opleiding die je nodig hebt in de elektrotechniek is minimaal een mbo-diploma op BBL-niveau 2, ook wel bekend als de beroepsopleiding Elektromonteur of Monteur Elektronische Installaties. Maar ook met een mbo-diploma elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde kun je aan de slag als elektromonteur. Ook bestaan er hogere opleiding zoals de hbo-opleidingen HBO-Elektrotechniek en HBO- Engineering en wo-opleidingen zoals Electrical Engineering of Mechanical Engineering. Hiermee kun je bijvoorbeeld aan de slag als technisch adviseur. Daarnaast is een rijbewijs een must, daarmee ben je natuurlijk veel sneller bij klanten.

Vind vacatures elektrotechniek en solliciteer vandaag nog!

Wil jij graag werken in de elektrotechniek en beschik je over een technische mbo-, hbo- of wo-opleiding? Bij Euro Planit vind je genoeg fulltime en parttime elektrotechniek vacatures. Je gaat aan de slag als elektromonteur, engineer, leidinggevend elektromonteur, elektromonteur scheepvaart, storingsmonteur of energietransitie engineer, net wat aansluit bij jouw opleiding en wensen. Wat moet je verder kunnen? Je hebt technisch inzicht, leert altijd weer bij en bent zelfstandig genoeg om de juiste beslissingen te nemen. Veiligheid staat bij jou voorop. Verder ben je klantvriendelijk. Twijfel je of je voldoet aan de eisen voor een bepaalde elektrotechniek vacature? Neem gerust contact met ons op!

 

Ontvang de nieuwste elektrotechniek vacatures


Er is een fout opgetreden