Ben je op zoek naar een administratieve vacature? Dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres. Wij zoeken enthousiaste mensen voor diverse administratieve functies. Bij ons zijn verschillende mogelijkheden, zoals banen op uitzendbasis, vaste banen en een goede loopbaanontwikkeling. Solliciteer direct op de vacature die bij jouw wensen past, wij maken graag kennis met je!

Kijk direct tussen de openstaande administratieve vacatures op onze website en solliciteer op de functie die het beste bij jou past. Heb je nog vragen of staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan gerust contact op. Wij staan je graag te woord!

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
  • Administratief/secretarieel
  • Zevenaar
  • Marktconform

Ben jij net klaar met school of zoek je vakantiewerk als office assistant? Dan zijn we op zoek naar jou! Onze opdrachtgever zoekt namelijk een (tijdelijke) office assistant!

  • Administratief/secretarieel
  • Zevenaar
  • Marktconform

Ben jij op zoek naar een parttime functie als office assistant lees dan snel verder!

Waarom een administratieve baan via Euro Planit?

  • Professionele gesprekspartner die het beste met jou voor heeft;
  • Altijd op de hoogte van de meest interessante vacatures;
  • Gericht op Noord – Oost Nederland;
  • Deskundige begeleiding bij het maken van keuzes.

Werken in de administratie

Als je aan de slag gaat in de administratie dan is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt, goed plant en overzicht bewaart. Jij zorgt ervoor dat alle administratie correct wordt bijgehouden en uitgevoerd. Aan jou is het de taak dat er geen fouten gemaakt worden. Via Euro Planit kun je aan de slag bij allerlei bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als planner, administratief medewerker, klantenservice of calculator.

Vaste baan of op uitzendbasis

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om banen in de administratie. Bij ons vind je banen op uitzendbasis, bij bedrijven in Noord Oost Nederland, maar wij bieden ook banen op vaste basis. Dit is bijvoorbeeld een baan bij ons eigen hoofdkantoor in Vorden. Kijk gerust tussen de vacatures op onze website. Staat er geen vacature tussen waarvan jij direct denkt: “dit is het!”? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe werkt Euro Planit?

Je spendeert veel tijd bij een baan, daarom vinden wij het heel belangrijk dat jij je thuis voelt bij een werkgever. Daarom gaan wij altijd voor jou op zoek naar de perfecte match! Door onze samenwerking met zowel bedrijven als met jou, komen wij tot een goede match. Hiervoor leren wij jou graag kennen! Neem contact met ons op voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Tot snel!

Solliciteer direct op een administratieve vacature

Heb je een administratieve vacature gezien die bij jou past? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare vacatures. Dit zijn zowel parttime als fulltime functies. Heb je nog vragen over een vacature, of wil je dat wij voor jou op zoek gaan? Neem dan direct contact met ons op. Het is uiteraard ook mogelijk om je in te schrijven voor een JobSpotter.