Ben jij op zoek naar vakantiewerk? Euro Planit heeft de tijdelijke baan die jij zoekt! Wij hebben de leukste vakantiebanen in de regio’s Apeldoorn, Hoogeveen, Hengelo en Vorden. Doordat wij uiteenlopende vacatures aanbieden, zoals in de horeca, productie en logistiek, is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden.

Heb jij een vacature gevonden die jou aanspreekt? Solliciteer dan direct! Mocht er geen passende vacature voor jou tussen staan is er niets aan de hand. Neem gewoon even contact met ons op! Wij hebben een uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers en we gaan graag voor jou aan de slag om een leuke vakantiebaan te vinden!

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
Oeps, geen resultaten gevonden.

Solliciteer direct op jouw vakantiebaan!

Heb jij al een passende vakantiewerk vacature gevonden op onze website? Wacht niet te lang en solliciteer direct. Je kan dan binnen de kortste keren aan de slag! Geen nood als er geen vacature tussen staat die aansluit bij jouw interesses. Neem gewoon contact op! Wij gaan graag voor jou aan de slag om alsnog een passende vakantiebaan te vinden. Door ons netwerk kunnen wij vaak toch wat voor je vinden. Weet je nog niet zeker wat voor vakantiewerk je wil doen? Ook dan ben je van harte welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Wij denken graag met je mee!