Over Euro Planit


Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit

Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Zo zijn we begonnen

In 2000 is Euro Planit Personeelsdiensten opgericht door Wouter Siemes. In het begin telde ons bedrijf twee werknemers, nu hebben we zestig FTE en vier vestigingen, een marketingafdeling, back-office en een EU-tak met eigen jobcoaches en recruiters. Kortom, we zitten niet stil! Binnen Euro Planit zijn de lijnen kort en de mensen die bij ons werken, krijgen veel verantwoordelijkheid. Plezier wordt bij ons met een hoofdletter P geschreven. Met Plezier werken geeft immers een leukere invulling aan je dag, blije collega’s, blije klanten én een heel mooi resultaat. Natuurlijk zijn er bij ons ook minder leuke dagen en loopt het niet altijd zoals het zou moeten. Maar gelukkig kunnen we terugvallen op een team dat van aanpakken weet, samenwerkt en veerkrachtig en creatief is. Zo vinden we altijd een oplossing.

Wat wij belangrijk vinden

De menselijke factor binnen organisaties, in combinatie met succes, groei en plezier: daar draait het om wat ons betreft. Daarnaast omarmen we technische innovaties en IOT (internet of things). Deze ontwikkelingen hebben veel invloed op de dagelijkse gang van zaken binnen bedrijven en organisaties én de mensen die er (gaan) werken. Functies veranderen, net als de vraag naar personeel. Als organisatie is het belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst én vandaag al optimaal te presteren. Tel je hier een hoge mate van werkplezier bij op, dan kom je in onze ogen al heel dicht bij het woord succes.

Onze certificeringen

Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

Meer weten?

Wil je meer weten over Euro Planit of je inschrijven? Neem gerust contact met ons op.