Op zoek naar de perfecte balans tussen flexibiliteit en expertise in uw team? Met detachering van Euro Planit vindt u de oplossing! Of het nu gaat om een project dat extra mankracht vereist, gespecialiseerde kennis nodig heeft, of ondersteuning tijdens een transitieperiode, wij bieden de ideale oplossing. Ons team van gekwalificeerde professionals past niet alleen qua vaardigheden, maar integreert ook naadloos in uw teamdynamiek.

Bij Euro Planit benutten we ons uitgebreide netwerk in Noord- en Oost-Nederland om de juiste vakmensen op de juiste plek en tijd te plaatsen. Al ruim 20 jaar zijn wij de betrouwbare partner voor een naadloze match.

Waarom kiezen voor detachering?


Detachering via Euro Planit biedt de continuïteit van een vaste medewerker met de flexibiliteit van een uitzendkracht. Wij nemen het zoekproces volledig uit handen:

 • Selecteren van geschikte kandidaten: Van het selecteren van geschikte kandidaten tot het voorstellen van de beste match op papier.

 • Persoonlijke ontmoetingen: U beslist vervolgens wie u persoonlijk wilt ontmoeten.

 • Volledige administratie en begeleiding: Wij verzorgen de volledige administratie en begeleiding rondom de inzet van uw tijdelijke specialist.
   

Technisch uitzendbureau


De technische arbeidsmarkt vraagt om specialisten. Daarom heeft Euro Planit sinds kort een technische business unit en fungeert het ook als technisch detacheringsbureau. Is uw bedrijf actief in de technische branche en bent u op zoek naar technici voor een tijdelijke functie? Wij nemen deze tijdrovende klus graag uit handen.
 

Een oplossing voor uw personeelsvraag


Wilt u weten wat Euro Planit voor u kan betekenen als het gaat om detachering? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We vertellen u graag meer! Liever alvast een vacature insturen? Dat kan op deze pagina.

 

Waarom Euro Planit

Waarom Detachering bij Euro Planit:


 • Check: waarom Euro Planit!

  Zekerheid van een flexibele specialist voor tijdelijke projecten;

 • Check: waarom Euro Planit!

  De betrokkenheid van een 'vaste' werknemer zonder vast contract;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Een tijdelijke werknemer die niet op uw loonlijst komt te staan;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Geen werkgeversrisico of verplichtingen;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Een verlengde proefperiode;

 • Check: waarom Euro Planit!

  De administratie en begeleiding wordt volledig voor u verzorgd.