Euro Planit helpt je aan een (vaste) baan!


Als professional binnen de techniek, logistiek of commercie ben jij altijd op zoek naar leuk en uitdagend werk. Ook gezellige collega's en een goed salaris zijn hierbij belangrijk. Wanneer je al een baan hebt, stap je niet zomaar over naar een ander bedrijf, terwijl er misschien toch wel iets kriebelt. Ligt er ergens een andere, leuke uitdaging op mij te wachten?

Bij Euro Planit leren we graag jouw ambities kennen. Onze opdrachtgevers zoeken continu naar mbo-, hbo- en wo-professionals die hun team willen komen versterken. Euro Planit zorgt ervoor dat deze bedrijven nieuwe collega's zoals jij spreken om hun teams compleet te maken.

We beginnen met een kennismaking. Hier bekijken we wat jij belangrijk vindt in een baan en in dit gesprek verzamelen we zoveel mogelijk informatie zodat we straks een goede baan voor je kunnen vinden. Hebben we een perfecte vacature voor je gevonden? Dan laten we jou dit weten, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Wij helpen je met het opstellen van de plus- en minpunten, kijken mee naar jouw toekomst en blijven met elkaar sparren, zodat jij op een plek terechtkomt waar je het beste uit jezelf kunt halen.

Naast flexibele banen biedt Euro Planit een uitgebreid aanbod aan vaste banen. Ben jij benieuwd over welke vacatures wij het hebben? Scroll naar beneden en bekijk ons aanbod!

 

Euro Planit helpt jouw bedrijf aan nieuwe collega's


Ook voor werkgevers kan het vinden van nieuw personeel een uitdaging zijn; met name omdat branches altijd in beweging zijn. Waarschijnlijk wil jouw bedrijf de ontwikkelingen op technologisch gebied goed bijhouden, dit onderzoeken en deze ontwikkelingen in de organisatie toepassen. Toch is het vinden van technisch talent vaak een hele uitdaging. Vroeger plaatste je misschien een advertentie in de krant, of werd een kandidaat via mond-tot-mond reclame binnengehaald. Een flinke uitdaging, zeker naast de normale dagelijkse werkzaamheden.

Het werven van personeel is in de huidige tijd steeds omvangrijker geworden. Werkzoekenden hebben erg veel keuze binnen de arbeidsmarkt, en moeten op veel verschillende kanalen benaderd worden: nog steeds een flinke uitdaging!

Euro Planit Personeelsdiensten ontzorgt en helpt je verder, zodat jij de collega vindt die écht binnen jouw bedrijf past. Wij zijn een wervings- en selectiebureau op mbo-, hbo- en wo-professionals niveau. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd, waar onze kandidaten iedere dag weer het verschil maken.

Zo werkt solliciteren bij Euro Planit:


 

 Stap 1 >Stap 2 >Stap 3 >Stap 4

|

 

|

 

|

 

|

Solliciteren

 

Kennismaken

 

Selecteren

 

Let's start!

Zodra je gesolliciteerd hebt, ontvang je van ons een bevestiging.

Je hoort daarna binnen 3 werkdagen of je wordt uitgenodigd voor een kennis-
makingsgesprek.

 

 

Voor het eerste gesprek spreken we je graag persoonlijk bij ons op kantoor, maar het gesprek kan ook online plaatsvinden. 

Jij mag kiezen!

 

Meestal volgen er 2 (selectie)
gesprekken bij de opdrachtgever, en daarna kan er een assessment volgen.

In dit stadium zijn de gesprekken gericht op doorvragen, en worden vaak praktijkvoorbeelden besproken.

 

Is het een match? Wij helpen en begeleiden jou bij alle stappen in het proces, inclusief het arbeids-voorwaardengesprek. 

Ook als je gestart bent, houden we contact en komen we een keer een kop koffie drinken om te horen of het je bevalt.

Wil je meer weten?


Ben jij zelf actief op zoek naar vast werk? Bekijk hier onze vacatures voor vast werk. Misschien zit er wel iets geschikts voor jou tussen!

Ben jij op dit moment niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar wil je wel op de hoogte blijven van wat er speelt? Ook dan kun je altijd bij ons terecht. Kom gerust een keer langs in Vorden of Hengelo, of neem contact met ons op via telefoon of mail. Maak gerust een afspraak zodat we kennis kunnen maken!

Waarom Euro Planit

Redenen om te kiezen voor Euro Planit:


 • Check: waarom Euro Planit!

  Gespecialiseerd in de technische maakindustrie

 • Check: waarom Euro Planit!

  Professionele gesprekspartner die het beste met jou voor heeft

 • Check: waarom Euro Planit!

  Altijd op de hoogte van interessante vacatures

 • Check: waarom Euro Planit!

  Gericht op Oost-Nederland, waar nauwelijks files zijn

 • Check: waarom Euro Planit!

  Deskundige begeleiding bij het maken van keuzes