Euro Planit is gespecialiseerd in werktuigbouwkunde vacatures voor onder andere monteurs, engineers, werkvoorbereiders en projectleiders. Bij ons ben je met elke werkervaring en op elk niveau van harte welkom. Kom je net van school of heb je juist al jarenlange ervaring? Wij hebben ongetwijfeld een passende vacature voor jou. Bij ons is voor iedereen een passende baan te vinden.

Op deze pagina vind je alle vacatures rondom de werktuigbouwkunde die wij op dit moment open hebben staan. Solliciteer direct op de functie die aansluit bij jouw wensen. Staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben vaak nieuwe vacatures en gaan graag voor jou op zoek!

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
 • Techniek
 • Zevenaar
 • 36 - 40 uur
 • 2850 - 3750 per maand

Leid jij graag de weg in de lasafdeling? Heb jij ervaring in MIG / MAG of TIG lassen? Lees dan verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar een Teamleider Lasafdeling.

 • Techniek
 • Doetinchem
 • Marktconform

Heb jij ervaring als werkvoorbereider in de maakindustrie en ben jij initiatiefrijk en projectmatig goed onderlegd? Dan komen wij graag met jou in contact!

Werken in de werktuigbouwkunde via Euro Planit?

 • Professionele gesprekspartner die het beste met jou voor heeft;
 • Altijd op de hoogte van de meest interessante vacatures;
 • Gericht op Noord – Oost Nederland;
 • Deskundige begeleiding bij het maken van keuzes.

Ruim aanbod aan werktuigbouwkunde vacatures

Daar wij gespecialiseerd zijn in technische vacatures en samenwerken met gerenommeerde bedrijven in de Achterhoek, Twente en Drenthe, hebben wij continu nieuwe vacatures. Via onze website is het mogelijk om direct te reageren op de vacature naar jouw wens. Uiteraard is het ook mogelijk dat de functie die jij zoekt niet tussen ons aanbod staat. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel op zoek naar een passende vacature. Neem daarom altijd contact met ons op!

Overige banen in de techniek

De techniek is heel breed. Het is natuurlijk mogelijk om in de werktuigbouwkunde te werken, maar wij bieden ook banen aan in de bouw en in de elektrotechniek. Op de pagina techniek vacatures vind je alle vacatures die wij hebben op het gebied van techniek. Wij hebben al honderden werkzoekenden aan een leuke baan geholpen bij onze eersteklas opdrachtgevers. Op deze manier bieden wij je leuke collega’s, technische uitdagingen én doorgroeimogelijkheden.

Ga werken in de werktuigbouwkunde!

Solliciteren via onze website gaat zeer eenvoudig. Ga naar de vacature die jou aanspreekt en solliciteer direct! Als je op zoek bent naar alle vacatures omtrent functies in de techniek, kijk dan op deze pagina. Ben je op zoek naar een vacature in de techniek en kun je deze niet op onze website vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat wij goed beeld hebben op alle vacatures en daardoor kunnen we snel een passende functie voor jou vinden.

Wil je direct alle nieuwe vacatures in jouw mailbox ontvangen? Dat is uiteraard mogelijk! Meld je daarvoor aan voor een JobAlert.