Tegenwoordig zijn er genoeg vacatures in Hoogeveen te vinden. Deze kleinschalige stad wordt namelijk steeds meer gevonden door bedrijven. Euro Planit heeft verschillende vacatures in deze omgeving! Op deze pagina vind je een overzicht van de actuele vacatures. Ben je op zoek naar een baan die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact op!

Via Euro Planit kom jij in contact met goede werkgevers in de omgeving van Hoogeveen. Wij hebben een uitgebreid netwerk en daarom hebben wij voortdurend een breed aanbod aan vacatures in Hoogeveen. Onze opdrachtgevers hebben vooral vacatures in de techniek en productie.

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
  • Techniek
  • Hoogeveen
  • 32 - 40 uur
  • 2200 - 2800 per maand

Ter uitbreiding van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren CNC draaier. In deze rol bedien je de CNC draaibank en werk je met verschillende type metalen.

Werken in Hoogeveen via Euro Planit

  • Professionele gesprekspartner die het beste met jou voor heeft;
  • Altijd op de hoogte van de meest interessante vacatures;
  • Gericht op Noord – Oost Nederland;
  • Deskundige begeleiding bij het maken van keuzes.

Uitzendbureau in de techniek, logistiek en productie

Euro Planit is een uitzendbureau in Hoogeveen dat voornamelijk actief is in de techniek, logistiek en productie sectoren. Wij hebben verschillende vacatures bij diverse opdrachtgevers in deze sectoren, waardoor jij altijd een baan kunt vinden die perfect bij je past.

Voor technische vacatures in Hoogeveen zijn wij op zoek naar talenten die willen werken in de metaalbewerking, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica. Wij hebben vacatures op alle niveaus. Wil je toch liever aan het werk in de logistiek? Dan kun je aan de slag als magazijnmedewerker, logistiek medewerker of heftruckchauffeur. Daarnaast hebben wij opdrachtgevers in de foodsector en productie. Bij deze bedrijven kun je aan het werk als assemblagemedewerker, operator of productiemedewerker.

Werken in Hoogeveen

Hoogeveen ligt in het zuiden van Drenthe en heeft een compact, maar gezellig stadscentrum. Hoogeveen heeft een aantrekkelijk winkelaanbod, je kunt culinair genieten bij verschillende horecagelegenheden en rondom Hoogeveen vind je de meest prachtige natuurgebieden. Na werktijd heb je dus genoeg mogelijkheden om lekker te ontspannen. Daarnaast ligt Hoogeveen op slechts een half uur van Duitsland en de steden Meppel en Emmen.

Meer over ons uitzendbureau in Hoogeveen

Uitzendbureau Euro Planit in Hoogeveen bestaat al ruim 20 jaar en is intussen uitgebreid naar vier vestigingen. Veel bedrijven in de omgeving weten ons te vinden als er een vacature openstaat. Zelf vinden wij plezier hebben in werken heel belangrijk, zowel voor onze eigen werknemers als voor jou. Onze recruiters tonen altijd veel interesse in jou als kandidaat. Behalve je cv leren wij ook graag de persoon erachter kennen. Zo kunnen wij goed inschatten in welke organisatie jij het beste past. Ga je aan de slag, dan maken wij alle administratie in orde en kun jij je lekker focussen op je nieuwe baan.

Solliciteer direct!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures in Hoogeveen en solliciteer direct, of neemcontact op met onze vestiging in Hoogeveen. Het is natuurlijk mogelijk om eerst gewoon eens een kop koffie te komen drinken. Wil je de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor een JobSpotter.

Ontvang de nieuwste vacatures in Hoogeveen


Er is een fout opgetreden