Werving en selectie van professionals in de maakindustrie


De maakindustrie is continu in beweging. U wilt ontwikkelingen op technologisch gebied bijhouden, onderzoeken en in uw organisatie toepassen. Liever gisteren dan vandaag. Maar technisch talent om dat te bewerkstelligen, blijkt in de praktijk vaak moeilijk te vinden.

Zoekt u een professional in de maakindustrie? Dan plaatste u voorheen waarschijnlijk een advertentie in de krant. Vandaag de dag moet u meer doen om de geschikte kandidaat te vinden. Een uitdaging, zeker naast uw dagelijkse werk. Ondersteuning nodig? Euro Planit positioneert, werft en selecteert, zodat u de professional vindt die écht bij uw bedrijf past.

Positioneren, werven en selecteren

Euro Planit is een werving- en selectiebureau gericht op mbo-, hbo- en wo-professionals in de technische maakindustrie. Onze vakgebieden zijn Techniek, Commercieel, Financieel, Management en Inkoop en logistiek. We beschikken over twintig jaar ervaring, hebben een groot netwerk en kijken verder dan alleen de vacature. Hoe we precies te werk gaan?

Positioneren

We willen uiteraard alles weten over de vacature. Daarom plannen we een gesprek waarin we u allerlei vragen stellen. We verdiepen ons in de werkzaamheden, maar ook in uw cultuur, mensen en toekomstplannen. Zo kunnen we zowel de functie als uw bedrijf goed in de markt zetten.

Werven

We stellen een wervingsadvies op. Het maken van een persona kan ons hierbij helpen. Door de potentiële kandidaat een gezicht te geven, ontstaan vaak kansrijke ideeën om de vacature te promoten. Daarnaast kunnen we zelf actief kandidaten benaderen. Persoonlijk, professioneel en met een goed verhaal. Wat we ook doen, we hanteren een doordachte strategie die past bij deze tijd. Natuurlijk begrijpen we dat u vooraf wilt weten wat de kans van slagen is. Daarom onderzoeken we hoeveel potentiële kandidaten uw regio telt. Op basis daarvan maken we een realistische en duidelijke planning, zodat u weet waar u aan toe bent.

Selecteren

We plannen gesprekken met potentiële kandidaten. Door de juiste vragen te stellen, komen we erachter wie wel of juist niet geschikt zijn voor de functie. Bij het tweede gesprek sluit u als opdrachtgever aan. Wilt u na afloop meer weten over een kandidaat? Dan kunnen we eventueel een assessment afnemen. Om te voorkomen dat u uiteindelijk selecteert op basis van onderbuikgevoel, bieden we een overzicht dat laat zien hoe kandidaten scoren op belangrijke competenties. Zo bent u objectief en kunt u zelfverzekerd keuzes maken. Belangrijk, want u wilt uiteindelijk investeren in iemand die bij uw bedrijf het beste uit zichzelf kan halen.

Meer weten?

Of het nu gaat om een engineer, salesmanager of inkoper, professionals in de maakindustrie vervullen vaak cruciale posities binnen uw bedrijf. Dat vraagt om de ondersteuning van een betrouwbaar en professioneel werving- en selectiebureau. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Euro Planit? Neem dan gerust contact met ons op.

Positioneren, werven en selecteren

 • Gesprekspartner op niveau met passie voor verbinden.
 • Gericht op de vacature, maar bovenal op een sterke employer branding.
 • Nuchtere aanpak die past bij de mentaliteit in Oost-Nederland.
 • Waardevolle samenwerking op basis van kennisdeling.
 • Steeds op zoek naar innovatieve kansen.
 • Bij de tijd op het gebied van digitalisering, big data, websites en video’s.

Carrièrekansen voor professionals in de maakindustrie


 Leuk en uitdagend werk, gezellige collega’s en een goed salaris. Wanneer je een baan hebt, stap je niet zomaar over naar een ander bedrijf. Toch kriebelt het weleens: wat zal er voor jou als professional nog meer te doen zijn in de maakindustrie?

Werving en selectie op mbo-, hbo- en wo-niveau

Bij werving- en selectiebureau Euro Planit leren we jouw ambities graag kennen. Onze opdrachtgevers in de technische maakindustrie zoeken continu naar mbo-, hbo- en wo-professionals die bij hen in dienst willen komen. Wij werven en selecteren, zodat zij hun team compleet kunnen maken. Onze vakgebieden zijn Techniek, Commercieel, Financieel, Management en Inkoop en logistiek.

 • Kennismaken
  Een kennismaking is geheel vrijblijvend. We stellen je allerlei vragen. Waar werk je nu? Wat vind je belangrijk in een baan? En waar zou je over een paar jaar willen staan? We verzamelen zoveel mogelijk informatie, zodat we straks goed kunnen inschatten of een functie bij je past.
 • Kansen krijgen
  We beschikken over een groot netwerk in de technische maakindustrie, waardoor we als eerste op de hoogte zijn van interessante vacatures. Denken we dat een vacature bij jou past? Dan nemen we contact met je op. Zo blijf je op de hoogte, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.
 • Het beste uit jezelf halen
  We begrijpen dat je niet zomaar overstapt naar een ander baan. Daarom bieden we deskundige begeleiding. We sparren met elkaar, wegen plus- en minpunten af en kijken naar de toekomst. Zo kun je zelfverzekerd de knoop doorhakken. Belangrijk voor jou, maar ook voor je nieuwe werkgever. Doel is uiteindelijk dat je op een plek terechtkomt waar je het beste uit jezelf haalt.

Meer weten?

Ben je niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar wil je wel op de hoogte blijven van wat er speelt? Of je nu engineer, salesmanager of inkoper bent, als professional in de maakindustrie kun je altijd terecht bij Euro Planit Personeelsdiensten, Werving en Selectie. Kom gerust een keer langs. We hebben vestigingen in Vorden, Hengelo, Apeldoorn en Hoogeveen. Bel of mail voor het maken van een afspraak.

Waarom Euro Planit?

 • Gespecialiseerd in de technische maakindustrie;
 • Professionele gesprekspartner die het beste met jou voor heeft;
 • Altijd op de hoogte van interessante vacatures;
 • Gericht op Oost-Nederland, waar nauwelijks files zijn;
 • Deskundige begeleiding bij het maken van keuzes.

Meld uw vacature nu aan

Aanmelden nieuwsbrief


Meld je hier vrijblijvend aan voor de maandelijkse nieuwsbrief:

Er is een fout opgetreden