De maakindustrie is voortdurend in ontwikkeling. Je wilt technologische vooruitgang bijhouden, onderzoeken en implementeren in jouw organisatie - liever gisteren dan vandaag. Echter, het blijkt vaak een uitdaging om het benodigde technische talent te vinden.

Op zoek naar professionals in de maakindustrie


Als je op zoek bent naar een professional in de maakindustrie, plaatste je voorheen wellicht een advertentie in de krant. Tegenwoordig vergt het meer inspanning om de juiste kandidaat te vinden, een uitdaging die zeker naast jouw dagelijkse werk staat. Heb je ondersteuning nodig? Euro Planit positioneert, werft en selecteert, zodat jij de professional vindt die echt bij jouw bedrijf past.

Positionering, werving en selectie


Euro Planit richt zijn werving en selectie op mbo-, hbo- en wo-professionals in de technische maakindustrie. Onze vakgebieden omvatten Techniek, Commercie, Financiën, Management, Inkoop en Logistiek. Met twintig jaar ervaring en een uitgebreid netwerk kijken we verder dan alleen de vacature. Hoe gaan we te werk?

 • Positionering:

We willen alles weten over de vacature. Daarom plannen we een gesprek waarin we jouw diverse vragen stellen. We verdiepen ons niet alleen in de werkzaamheden, maar ook in jouw bedrijfscultuur, medewerkers en toekomstplannen. Zo kunnen we zowel de functie als jouw bedrijf effectief in de markt zetten.

 • Werving:

We stellen een wervingsadvies op. Het creëren van een persona kan hierbij helpen. Door potentiële kandidaten een gezicht te geven, ontstaan vaak kansrijke ideeën om de vacature te promoten. Daarnaast benaderen we actief kandidaten, met een persoonlijke, professionele benadering en een overtuigend verhaal. Onze strategie is doordacht en past bij deze tijd. We begrijpen dat je wilt weten wat de kans op succes is. Daarom onderzoeken we het aantal potentiële kandidaten in jouw regio en stellen we een realistische en duidelijke planning op.

 • Selectie:

We plannen gesprekken met potentiële kandidaten. Door de juiste vragen te stellen, bepalen we wie geschikt is voor de functie. Bij het tweede gesprek sluit je als opdrachtgever aan. Indien gewenst kunnen we een assessment uitvoeren om meer inzicht te krijgen. Om te voorkomen dat de selectie op onderbuikgevoel gebeurt, bieden we een overzicht van de scores op belangrijke competenties. Zo kun je objectief en zelfverzekerd keuzes maken.
 

Ondersteuning voor werving en selectie nodig?


Of het nu gaat om een engineer, salesmanager of inkoper, professionals in de maakindustrie vervullen vaak cruciale posities binnen jouw bedrijf. Dit vraagt om de ondersteuning van een betrouwbaar en professioneel werving- en selectiebureau. Wil je meer weten over de diensten van Euro Planit? Neem dan gerust contact met ons op of ga naar onze “kennisbank” en download gratis whitepapers.

 

Waarom Euro Planit

Waarom Werving & Selectie bij Euro Planit:


 • Check: waarom Euro Planit!

  Gesprekspartner op niveau met passie voor verbinden;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Gericht op de vacature, maar bovenal op een sterke branding;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Nuchtere aanpak die past bij de mentaliteit van Noord- en Oost Nederland;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Waardevolle samenwerking op basis van kennisdeling;

 • Check: waarom Euro Planit!

  Steeds op zoek naar innovatieve kansen;