Zoek jij een leuke baan als elektromonteur? Euro Planit heeft regelmatig elektromonteur vacatures in omgeving Hoogeveen, Vorden, Apeldoorn en Hengelo. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Daarom bieden we banen bij kleine mkb bedrijven én grote multinationals. Bovendien kun je op ieder niveau als elektromonteur aan de slag. Solliciteren werkt eenvoudig. Kijk of jouw ideale elektromonteur vacature erbij zit en solliciteer online.

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
 • Techniek
 • Hapert
 • 36 - 40 uur
 • 2600 - 3000 per maand

Ben jij een allround monteur met voldoende kennis van elektrotechniek en mechanische techniek die zichzelf wilt uitdagen? Dan moet jij deze vacature doorlezen! Onze opdrachtgever is namelijk op zoek naar jou.

 • Techniek
 • Aalten
 • 38 - 40 uur
 • 2800 - 3600 per maand

Ben je een elektromonteur met oog voor detail? Op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Het bedrijf waarvoor wij zoeken biedt een prachtige werkplek en ontwikkelingsmogelijkheden. Bekijk snel de vacature en solliciteer direct!

 • Industrie/productie
 • Almelo
 • 40 uur
 • 14 - 17 per uur

Heb je lef? Wij hebben een leuke vacature als Technisch Medewerker bij een rioolontstoppingsdienst. Word jij de nieuwe Super Mario?

 • Techniek
 • Almere
 • 40 uur
 • 4000 - 5500 per maand

Wil jij je passie voor technologie omzetten in uitdagende projecten en een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst? Grijp dan nu de kans om te solliciteren voor de functie van Commissioning Engineer!

 • Techniek
 • Hapert
 • 36 - 40 uur
 • 2600 - 3000 per maand

Ben jij geboren met gouden handen en wordt je enthousiast van elektrische systemen, apparaten en bedradingen? Lees dan gauw verder! Voor onze opdrachtgever zijn we namelijk op zoek naar een elektromonteur!

Vacatures elektromonteur

Euro Planit staat altijd open voor goede elektromonteurs. Op onze website zie je welke elektromonteur vacatures er openstaan. Beschik jij over een opleiding elektrotechniek? Wij zoeken regelmatig elektromonteurs, installatiemonteurs, storingsmonteurs en elektriciens. Onze opdrachtgevers zijn vaak kleine of middelgrote bedrijven, maar wij werven ook kandidaten voor landelijke ketens. Om aan de slag te gaan in de elektrotechniek heb je een technische opleiding nodig op vmbo-, mbo- of hbo-niveau. Ben jij technisch opgeleid en zoek je een nieuwe baan? Bekijk onze elektromonteur vacatures en solliciteer direct!

Werken als elektromonteur

Als echte techneut speur jij direct het probleem op. Werken als elektromonteur verveelt eigenlijk nooit. Je komt op verschillende plekken en komt vaak met mensen in contact, waarbij je dikwijls optreedt als probleemoplosser. Wie kan er immers zonder stroom? Bij stroomstoringen ben je snel ter plaatse, lokaliseert het probleem en lost het op. Naast storingen verhelpen voer je ook onderhoud en installaties uit. Als elektromonteur ben je vaak in dienst bij een bedrijf dat jou op pad stuurt naar particuliere of zakelijke klanten, je bent dan veel onderweg. Maar je kunt ook werkzaam zijn voor de woning- of utiliteitsbouw of intern werken als elektromonteur, bijvoorbeeld in een ziekenhuis.

Vacatures elektromonteur woningbouw en utiliteit

Als elektromonteur heb je opties genoeg, je bent immers onmisbaar. Ook in onze vacatures elektromonteur woningbouw en utiliteit wordt regelmatig om elektromonteurs gevraagd. Bij de totstandkoming van een appartementsgebouw, woonwijk of kantorencomplex zijn altijd elektriciteitsvoorzieningen nodig. Bij nieuw opgetrokken panden maar ook bij renovatieprojecten waar elektriciteitsleidingen moeten worden herzien en weerlegd. De woningbouw en de utiliteitsbouw bieden daarmee veel mogelijkheden voor elektromonteurs. Misschien is dit iets voor jou? Bekijk onze vacatures elektromonteur woningbouw en utiliteit.

Vacatures elektrotechniek fulltime of parttime

Wat past bij jou? Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten voor onze fulltime of parttime elektrotechniek vacatures. Interessante bedrijven in ons netwerk benaderen ons regelmatig voor gecertificeerde elektromonteurs, installatiemonteurs en storingsmonteurs. Naast dat je technisch opgeleid bent moet je ook goed overweg kunnen met mensen. Je inventariseert, geeft uitleg en rapporteert aan hen. Je komt bij mensen thuis of gaat langs bij bedrijven, en dan is een prettige omgang natuurlijk minstens zo belangrijk. Zoek jij een nieuwe baan in de elektrotechniek? Kijk eens bij onze fulltime of parttime elektrotechniek vacatures.

Elektromonteur vacatures

Voor al onze elektromonteur vacatures geldt dat een diploma in de richting van elektrotechniek een vereiste is. Per bedrijf verschilt het uiteraard ook of er nog verdere specialisaties worden geëist. Bedrijven faciliteren vaak ook cursussen, zodat jij een steeds waardevollere kracht wordt én daarbij bouw jij mooi aan je cv. De functie van een elektromonteur bestaat vooral uit het dagelijks onderhoud van installaties en machines, maar daarnaast verricht je ook installaties en los je storingen op. Geen dag is dus hetzelfde, omdat een onverhoopte storing niet valt te voorspellen. Zie je dat juist als een uitdaging? Bekijk dan onze elektromonteur vacatures en solliciteer direct!

Storingsmonteur vacatures 

Elk bedrijf dat veel met machines werkt kan niet zonder een storingsmonteur. Al onze storingsmonteur vacatures worden bij ons uitgezet door bedrijven waarbij machines en installaties essentieel zijn. Waar machines draaien komen storingen voor. Vaak zijn er een of meerdere storingsmonteurs in dienst. Je werkt dan zowel zelfstandig als in teamverband. Natuurlijk houd je je niet alleen bezig met het verhelpen van storingen; dat zou een slechte zaak zijn! Jouw belangrijkste taak is het voorkomen van storingen. Dat doe je door periodiek onderhoud, maar daarnaast verricht je ook installatiewerk. Zie jij jezelf dit wel doen? Op onze website vind je altijd uitdagende storingsmonteur vacatures!

Installatiemonteur vacatures

Zoek je naar een afwisselende baan in de techniek? Kijk dan eens bij onze installatiemonteur vacatures. Als installatiemonteur zul je je niet snel vervelen. Wat ga je allemaal doen? Technische systemen aanleggen, technische problemen oplossen, meedenken over technische kwesties binnen een bedrijf; slechts een greep uit de werkzaamheden van een installatiemonteur. Een installatiemonteur is een algemene functienaam die staat voor gerelateerde functies zoals cv-monteur, servicemonteur of loodgieter. Je werkt vaak voor kleine of middelgrote bouwbedrijven of elektrotechnische bedrijven, maar ook landelijke bedrijven laten hun installatiemonteur vacatures door ons invullen.

Vind nu elektromonteur vacatures bij Euro Planit!

Heb jij passie voor techniek en raak je voor jouw gevoel nooit uitgeleerd? Euro Planit heeft altijd een mooi aanbod van elektromonteur vacatures. In de elektrotechniek raak je namelijk nooit uitgeleerd. De technische wereld is altijd in ontwikkeling en daar draag jij als belangrijke radar aan bij. Hoe mooi is dat! Met je handen werken, sleutelen aan elektrotechnische installaties, storingen oplossen; het maakt jou allemaal enthousiast. Ook geeft het geeft het je een fijn gevoel als je weer een probleem voor iemand hebt opgelost. Kleine, middelgrote en landelijke bedrijven benaderen ons voor geschikte kandidaten voor hun elektromonteur vacatures. Misschien jij? Wij helpen jou graag aan die perfecte baan!

 

Ontvang de nieuwste elektromonteur vacatures


Er is een fout opgetreden