Werknemers gezocht in de maakindustrie

Werknemers gezocht in de maakindustrie! Onze opdrachtgevers zijn continu op zoek naar technisch talent dat bij hen in dienst wil komen. Of er een mooie baan voor jou tussen zit? Bij Euro Planit blijf je op de hoogte, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Technisch talent op mbo-, hbo- en wo-niveau

Wij zijn Euro Planit, een werving- en selectiebureau dat is gespecialiseerd in de technische maakindustrie. We werken voor opdrachtgevers in heel Oost-Nederland. Onze opdrachtgevers zoeken continu naar mbo-, hbo- en wo-professionals die bij hen in dienst willen komen. Wij helpen hen bij het compleet maken van hun team. Daarbij richten we ons op uiteenlopende vakgebieden, zoals Techniek, Financieel, Commercieel, Management, Inkoop en Logistiek.

Werknemers gezocht: hoe werkt het?

    • Jouw ambities leren kennen

Het begint allemaal met een vrijblijvende kennismaking. Welke functie heb je nu? Wat vind je belangrijk in een baan? En waar zou je over een paar jaar willen staan? We stellen zoveel mogelijk vragen, zodat we weten wat jouw ambities zijn.

    • Op de hoogte blijven

Ben je na de kennismaking enthousiast? Dan nemen we je op in ons bestand ‘Werknemers gezocht’. Omdat we over een groot netwerk in de technische maakindustrie beschikken, zijn we als eerste op de hoogte van interessante vacatures. Komen we een vacature tegen die bij jouw ambities past? Dan nemen we contact met je op. Ideaal, want zo komen mooie functies als vanzelf op je pad. Je hoeft er niets voor te doen.

    • Zelfverzekerd keuzes maken

Wanneer je leuk en uitdagend werk, een goed salaris en gezellige collega’s hebt, begrijpen we dat je niet zomaar overstapt naar een andere baan. Komt er een mooie functie op je pad, dan begeleiden we je bij het maken van je keuze. Zo kun je zonder twijfel de knoop doorhakken. Belangrijk voor jou, maar ook voor ons. We willen dat onze opdrachtgevers investeren in personeel dat écht bij hen past.

Reageren op onze oproep ‘Werknemers gezocht’?

Wil je reageren op onze oproep ‘Werknemers gezocht’? Of je nu inkoper, engineer of salesmanager bent, als professional in de maakindustrie kun je altijd bij ons terecht. Maak een afspraak en kom gerust een keer langs. Je vindt ons in Apeldoorn, Hengelo, Vorden en Hoogeveen.

Waarom Euro Planit?

  • Op de hoogte blijven van interessante vacatures.
  • Deskundige begeleiding bij het maken van keuzes.
  • Volop kansen om je ambities waar te maken.