Hou jij van aanpakken, heb je oog voor kwaliteit en kun je goed in een team werken? En ben jij op zoek naar leuk werk? Bijvoorbeeld productiewerk of een baan als oproepkracht of montagemedewerker? Dan zit je goed bij Euro Planit! Wij hebben volop vacatures productie bij opdrachtgevers in de Achterhoek, Twente en Drenthe. Zo zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde operators en productiemedewerkers, voor tijdelijk werk of vaste banen in de productie. We hebben productie vacatures op ieder niveau. Voor mensen zonder werkervaring, maar ook voor ervaren vakkrachten met een relevante opleiding, zoals VAPRO A of VAPRO B. Kijk meteen of er een geschikte productie vacature voor jou bij staat!

+ lees meer

Banen in de productie

Wil jij werken in de productie en ga je voor Euro Planit aan de slag? Dan ben je verzekerd van een goede baan, een fijne opdrachtgever en goede betaling. En we bieden je graag meer! Zo krijg je van ons loopbaanbegeleiding op maat en kom je misschien wel in aanmerking voor een extra opleiding om te kunnen werken in de productie. Dus: zie je een leuke productie vacature, maar heb je niet de gevraagde werkervaring of opleiding gevolgd? Ook dan horen we graag van je. We helpen je met plezier op weg, zodat je straks toch in aanmerking komt voor die leuke banen in de productie.

Werken in de productie

Euro Planit heeft volop productie vacatures in de industrie en foodsector. Je kan bijvoorbeeld gaan werken als productiemedewerker, (proces)operator of teamleider, op tijdelijke basis of met een vast contract. We zijn aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU). Dit betekent dat je altijd vooraf weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Een fijn idee! Wil jij graag werken in de productie en zoek je vacatures productie in het noorden en oosten van het land? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

Productie vacatures: solliciteer direct!

Wil je graag snel gaan werken in de productie? Bekijk dan meteen ons aanbod productie vacatures en ontdek of jouw ideale vacature productiewerk erbij staat. Zo ja: dan kun je direct solliciteren. Zit de juiste productie vacature er niet bij? Schrijf je dan in voor onze JobAlert. Komen er nieuwe vacatures productie bij ons binnen, dan ontvang je deze automatisch in je mailbox! Wil je liever eerst meer weten over een bepaalde vacature of opdrachtgever? Vraag het ons dan gerust. We vertellen je graag meer!

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
 • Industrie/productie
 • Brummen
 • 40 uur
 • 1850 - 2600 per maand

Zoek jij een leuke baan en heb jij misschien al ervaring als productiemedewerker, spuiter of poedercoater? Dan is deze functie iets voor jou!

 • Industrie/productie
 • Lichtenvoorde
 • 40 uur
 • Marktconform

Productiemedewerker in de 3-ploegendienst in Lichtenvoorde gezocht.

 • Industrie/productie
 • Goor
 • 40 uur
 • 14 per uur

Ben jij op zoek naar licht en schoon productiewerk? Lees dan verder!

 • Industrie/productie
 • Twello
 • 38 uur
 • 12 per uur

Werk jij graag met de handen en houd je van secuur werk? Bekijk dan snel deze vacature.

 • Food
 • Twello
 • 36 - 40 uur
 • 2470 - 2650 per maand

Heb jij het in je om een internationaal team aan te sturen en mee te helpen aan de groei binnen dit bedrijf?

 • Industrie/productie
 • Twello
 • 24 - 32 uur
 • 12 per uur

Wil jij graag inpakwerk doen bij een leuk bedrijf? Lees dan de volgende tekst of dit je aanspreekt.

 • Food
 • Losser
 • 40 uur
 • 13 - 15 per uur

Waarom wil ]je werken bij dit mooie bedrijf in Losser? Dat valt te vertellen met de woorden die bij hun hoog in het vaandel staan en dat zijn: Passie, trots, sympathiek, en verantwoord ondernemen! Dit samen met veel plezier en lol zorgt elke dag voo ...

 • Industrie/productie
 • Dinxperlo
 • 40 uur
 • Marktconform

Heb jij aan energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme geen gebrek? Ben jij communicatief ijzersterk en je ben je administratief onderlegd? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

 • Industrie/productie
 • Aalten
 • 38 uur
 • 11 - 12 per uur

Ben jij een productiemedewerker met gevoel voor kwaliteit en kan jij daarnaast ook kleine storingen oplossen? Dan is deze functie waar jij een hele dag lekker in de weer bent wat voor jou! Lees snel verder.

 • Industrie/productie
 • Aalten
 • 38 uur
 • 11 - 12 per uur

Ben jij op zoek naar tijdelijk werk als productiemedewerker en ben jij ook bereid om een stapje extra te zetten? Dan heb ik een mooie functie voor jou, waar jij jezelf kan laten zien! Deze functie bestaat naast productiewerk ook uit het oplossen van ...

Vacatures productie

Vraag je je weleens af hoe die zak chips, blender of bluetoothspeaker tot stand komt? Met alle productie vacatures die bij ons binnenstromen weten wij het antwoord wel! Aan de totstandkoming van producten die zo vanzelfsprekend zijn gaat veel vooraf. Machines moeten bediend worden en ook niet alles kan door machines gedaan worden. Daar kom jij om de hoek kijken als productiemedewerker, inpakker of orderpicker. Je sorteert, verplaatst, verpakt en bedient machines, soms ga je ook laden en lossen. Als teamleider productie of procesoperator of assistent-teamleider ben je ook procesmatig bezig en leid je het productieproces in goede banen. Hoe gaaf is het om bij te dragen aan de totstandkoming van interessante producten én goed te verdienen? Bekijk direct onze productie vacatures!

Waarom jij wilt werken in de productie

Misschien heb je al bedacht waarom je wilt werken in de productie. Je hebt bijvoorbeeld al ervaring en het is goed bevallen. Als praktisch ingesteld persoon vind je het fijn om met je handen te werken. Daarbij gaan onregelmatige diensten je goed af, de productie gaat tenslotte altijd door, overdag, ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend. Je vindt het dan ook niet erg om niet stipt om vijf uur naar huis te gaan. Daar staat tegenover dat je gecompenseerd wordt met onregelmatigheidstoeslagen en op een dag dat iedereen op zijn werk is, ben jij opeens vrij! Snelheid, flexibiliteit en een goede lichamelijke conditie zijn essentieel voor een productiemedewerker. Zie je jezelf wel werken in de productie? Dan maken onze recruiters graag kennen met jou!

Werkzaamheden van een productiemedewerker

Wat ga je precies doen? De werkzaamheden van een productiemedewerker bestaan doorgaans uit sorteren, verpakken, assembleren, monteren en machines bedienen. Je bent vooral assisterend en uitvoerend bezig en werkt nauwkeurig volgens de geldende veiligheids- en hygiënevoorschriften. De kwaliteit van de producten die uiteindelijk bij de afnemer of consument terecht komen is essentieel, daar heb je ook hart voor. Je werkt vrijwel altijd in een grote hal van een fabriek, productafdeling of logistieke afdeling waar je je werkzaamheden uitvoert in teamverband. De producten waarmee je werkt kunnen van alles zijn: snoep, vruchtensappen, meubels, speelgoed, lampen of auto-onderdelen, net waarmee jij affiniteit hebt. Zie jij jezelf de werkzaamheden van een productiemedewerker al doen? 

Parttime vacatures productie

In deeltijd werken als productiemedewerker, inpakker of orderpicker is zeker mogelijk. Kijk eens bij onze parttime productie vacatures. Parttime werken past soms perfect bij iemand. Je houdt meer tijd over voor je gezin, een semi-professionele hobby of omdat je nog studeert. Als productiemedewerker houd je je meestal bezig met sorteren, verplaatsen, inpakken, assembleren en machines bedienen. Je werkt op geconcentreerde wijze in een stevig werktempo. Ook heb je geen moeite met onregelmatige diensten, de productie gaat tenslotte dag en nacht door, ook ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend. Juist omdat productiewerk lichamelijk best veel vraagt biedt parttime werken uitkomst. Vind jij dat ook prettiger? Bekijk dan onze parttime productie vacatures!   

Fulltime vacatures productie

Vind je een volledig salaris belangrijk en heb je de tijd en energie om flink aan de slag te gaan? Dan passen onze fulltime productie vacatures beter bij je. Als productiemedewerker, inpakker, teamleider of procesoperator ben je een essentieel onderdeel van het productieproces. Zonder jou zou de productie vertragen of zelfs stagneren. Vooral als fulltime productiemedewerker ben je zeer waardevol voor een werkgever. Werk je in een grote fabriek, dan zijn er meestal meerdere afdelingen. Hier werk jij op de afdeling die het beste bij je past. Beschik jij over een goede lichamelijke conditie en een echte hands-on-mentaliteit? Kijk dan eens bij onze fulltime productie vacatures, wie weet start je binnenkort al met een nieuwe baan!

Welke productie vacatures vind je bij Euro Planit?

Euro Planit heeft altijd actuele productie vacatures openstaan bij diverse sectoren zoals de metaal, farmacie, voeding en industrie. Voor onze opdrachtgevers zoeken we regelmatig productiemedewerkers, inpakkers, orderpickers, procesoperators of teamleiders. Per sector verschillen de werkzaamheden en eisen natuurlijk, maar precisie, een stevig werktempo en een goede lichamelijk conditie vormen altijd de basis. Zo zal in de metaalbewerking het tilwerk zwaarder zijn en in de voedingsindustrie precisie en hygiëne weer een grotere rol spelen. Je werkt in een fabriek, op een productieafdeling of een logistieke afdeling. Stelt een bedrijf cursussen verplicht, dan gaat het vaak om hygiëne of veiligheid (HACCP of VCA). Samen met jou kijken we welke productie vacatures het beste bij je passen.

Productiemedewerker vacatures

Als productiemedewerker ben je goed in werkzaamheden als sorteren, verpakken en verplaatsen. Dat vind je ook terug in de productiemedewerker vacatures op onze website. Assembleren, monteren, afwerken, bestickeren en het bedienen van machines zijn vaak ook onderdeel van je takenpakket. Daarbij hoort ook het opruimen en schoonmaken van de werkplek. Je bent accuraat, snel en hebt oog voor hygiëne. Het is van groot belang dat de producten puntgaaf bij de eindconsument terecht komen. Een foutje kan al grote gevolgen hebben, bijvoorbeeld een ontevreden consument die net dat ene niet-werkende flatscreen ontvangt. Jij beseft je waarde in de productieketen en voert je functie met de grootste precies uit. Kun je jezelf vinden in deze omschrijving? Bekijk eens onze productiemedewerker vacatures.

Inpakker en inpakmedewerker vacatures

Wat doet een inpakmedewerker? Onze inpakker vacatures komen qua taakinhoud grotendeels overeen met de voorgaande omschrijving, alleen ligt de nadruk hier meer op inpak- en verpakwerk. Je verpakt handmatig producten of met behulp van inpakmachines. Als inpakker kun je in veel sectoren terecht, vooral voedingsproducten moeten worden ingepakt. Zo kunnen er appels, chocolade, sla of kauwgom door jouw handen gaan. Ook in magazijnen is er veel inpakwerk te doen. Werk jij graag met je handen en ben je snel, nauwkeurig en flexibel? Dan is een baan als inpakker vast iets voor jou! Je draait vaak onregelmatige diensten waarvoor je gecompenseerd wordt met toeslagen. Klinkt dit goed? Bekijk direct onze inpakker vacatures!

Teamleider productie vacatures

Beschik jij al over ruime ervaring in de productiesector en heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel? Kijk eens bij onze vacatures teamleider productie. Als leidinggevende leid je het productieproces in goede banen en werk je indien nodig ook mee. Je zorgt ervoor dat je teamleden hun werk op de juiste manier uitvoeren volgens de geldende kwaliteits- en hygiënenormen. Je signaleert verbeterpunten en stimuleert groei en training bij je teamleden. Je houdt toezicht op de planning, het werktempo en de taakverdeling. Als teamleider heb je een functie met veel verantwoordelijkheid, maar ook met veel afwisseling en uitdaging. Sluit dit aan bij jouw persoonlijkheid? Pak je kans en solliciteer op de functie van teamleider productie!

Productie operator vacatures

Als machine operator draag je de verantwoordelijkheid voor de machines binnen het productieproces. Bij de productie operator vacatures op onze website staan interessante functies met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdaging. Je bent technisch aangelegd en houdt de machines draaiende, zodat het productieproces efficiënt doorloopt. Signaleer je een storing? Dan weet jij snel de oorzaak op te sporen en te verhelpen. Machines bedienen, instellen, schoonhouden, onderhouden, controleren en repareren; jij doet het allemaal. Vanzelfsprekend voer je alles uit aan de hand van de geldende veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften. Onze productie operator vacatures staan open voor ervaren operators of productiemedewerkers die willen doorgroeien.

Wat verdien je in de productie?

Natuurlijk wil je graag weten wat je verdient in de productie. Dat hangt af van veel factoren zoals je functie, je werkervaring, je leeftijd, cursussen en het bedrijf waarvoor je werkt. Op fulltime basis verdient de gemiddelde productiemedewerker in Nederland een salaris van € 12,48 per uur of € 24.341 per jaar. Een beginnend productiemedewerker zal zo’n € 22.500 per jaar verdienen en de meer ervaren productiemedewerker ongeveer € 28.500 per jaar. Kom je net uit de schoolbanken en ben je jonger dan 23 jaar, dan kun je rekenen op een maandsalaris van € 1.650. Je hebt immers nog weinig tot geen werkervaring. Groei je door naar een hogere functie, bijvoorbeeld die van teamleider, dan stijgt je salaris nog verder. 

Zoek jij vacatures in de productie? 

Wil je graag werken als productiemedewerker, inpakker of teamleider productie? Vind nu jouw baan bij onze productie vacatures! Je vindt hier ook aanverwante vacatures zoals orderpicker of procesoperator. Allemaal functies waarbij je veel met je handen werkt. Ben je praktisch ingesteld en vind je dit heerlijk? Grote kans dat productiewerk je goed ligt. Als productiemedewerker kun je altijd wel terecht. In heel Nederland is er vraag naar gedreven productiepersoneel voor diverse sectoren zoals de voeding, industrie, metaalbewerking of verpakkingsindustrie. Wil je op korte termijn aan de slag in de productiesector als productiemedewerker, inpakker of teamleider? Op onze website staan veel fulltime en parttime vacatures in de productie. Bekijk ze direct!

 

Ontvang de nieuwste productie vacatures


Er is een fout opgetreden