Euro Planit biedt regelmatig interessante fulltime vacatures in Doetinchem aan. Aantrekkelijke bedrijven in de sectoren logistiek, techniek, financiën en productie zetten functies bij ons uit op lbo-, mbo-, hbo- en wo-niveau. Heb jij affiniteit met deze sectoren? Grote kans dat er ook voor jou een interessante functie bijzit. Weet je nog niet helemaal wat je wilt? Wij bieden ook loopbaanbegeleiding aan. Natuurlijk kan het zo zijn dat jouw gewenste functie er nu niet tussen zit. Ook dan kunnen we mogelijk iets voor je betekenen. Wij hebben een uitgebreid netwerk waar we jou kunnen introduceren. Kijk eens bij onze fulltime vacatures in Doetinchem. 

 

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
Oeps, geen resultaten gevonden.

Vind jouw fulltime vacature in Doetinchem

Als specialist in techniek, logistiek, productie en financiën hebben wij altijd een interessant aanbod van fulltime vacatures in Doetinchem. Dankzij ons uitgebreide netwerk beschikken wij over goede contacten bij leuke bedrijven, die regelmatig nieuwe fulltime vacatures via ons aanbieden. Wie weet ga jij binnenkort ook aan de slag bij een van deze aantrekkelijke werkgevers. Dat kan zijn op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. Mogelijkheden genoeg dus. In welke sector voel jij je thuis? 

Werken in de techniek in Doetinchem

Je vindt bij ons nieuwe vacatures in de techniek bij interessante bedrijven zoals in de werktuigbouw, metaalbewerking of installatietechniek. Fulltime functies op diverse niveaus van service technicus tot onderhoudsmonteur tot technisch engineer. 

Werken in de logistiek in Doetinchem

Draag je graag bij aan het gehele logistieke proces van bestelling tot levering? Dan is werken in de logistiek echt iets voor jou! Fulltime banen komen vaak voorbij, denk aan logistiek medewerker, medewerker expeditie, orderpicker, teamleider magazijn of koerier.

Werken in de productie in Doetinchem

Lekker met je handen werken of juist dit proces aansturen? Wij hebben altijd een actueel aanbod van dynamische functies in de productiesector, zoals machine operator, productiemedewerker, inpakmedewerker of teamleider.

Werken in de financiën in Doetinchem

Houd jij je graag bezig met cijfers en ben je punctueel en klantgericht? Euro Planit stelt vaak interessante fulltime vacatures in Doetinchem beschikbaar, denk aan financieel administratief medewerker, customer service medewerker of financieel manager.

Waarom fulltime werken in Doetinchem?

Ga je fulltime werken in Doetinchem, dan ga je werken in of nabij een historische stad! Doetinchem, ook wel de hoofdstad van de Achterhoek genoemd, pronkt aan de Oude IJssel en biedt een scala aan bezienswaardigheden, winkels en heerlijke eetgelegenheden. Niet verkeerd dus om hier in je pauze of na het werk te vertoeven. Veel groen, geen gesjees en geen kilometerslange files. Tel daarbij op een passende baan in de techniek, logistiek, productie of financiën en je gaat elke dag met een glimlach naar je werk! Mensen in deze regio staan bekend als vriendelijk en ook dat merk je binnen bedrijven. Fulltime werken in Doetinchem is zo gek nog niet!

Wie zijn wij? 

Euro Planit bestaat al sinds 2000 en telt inmiddels vier vestigingen en 60 fte’s. Wij streven er niet alleen naar dat jij via ons een leuke baan vindt, maar ook onze werknemers zien wij graag met plezier werken. Blije werknemers zorgen immers voor een hechter team, tevreden klanten en uiteindelijk betere resultaten. Ons team weet van aanpakken, werkt goed samen, is creatief en veerkrachtig. In lastige situaties spannen wij ons altijd samen in om een oplossing te vinden. Omdat wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), geven wij jou de zekerheid dat je bij ons niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook beschikt Euro Planit over de certificeringen Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

Fulltime baan in Doetinchem via Euro Planit

Nogmaals zetten we alle voordelen op een rijtje als je via ons je fulltime baan vindt:

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • Betrokken en mensgericht

  • Alles tot in de finesses goed geregeld

  • Uitstekende begeleiding naar jouw nieuwe baan

  • Gespecialiseerd in techniek, industrie en logistiek

  • Altijd een interessant aanbod van actuele vacatures

  • Werken in een regio met minimale files. (Niet onze verdienste, maar we willen het toch even benoemen!)

Meer weten?

Heb je een interessante fulltime vacature in Doetinchem gezien of ben je op zoek naar parttime vacatures in Doetinchem? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

 

Ontvang de nieuwste vacatures in Doetinchem


Er is een fout opgetreden