Technisch uitzendbureau


Euro Planit focust als technisch uitzendbureau over het uitzenden en detacheren van personeel in de technische vakgebieden als Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Installatietechniek en Mechatronica. Wij bemiddelen de geschikte kandidaat die past bij uw profiel, onze specialisten slagen er doorgaans in om de juiste match te maken.

 

Waarom Euro Planit als Technisch Uitzendbureau?


Euro Planit is jouw professionele partner als het aankomt op het vinden van goed gekwalificeerd technisch personeel. Wij kennen de beste vakspecialisten en slagen er doorgaans snel in om de juiste match te maken. Euro Planit is aangesloten bij de ABU en heeft het SNA en VCU keurmerk; u bent daarmee verzekerd van een betrouwbare partner. Wij kunnen technici inzetten op uitzendbasis, maar ook via technische detachering of werving en selectie. Euro Planit regelt alle arbeidsomstandigheden waardoor er bij u geen risico’s ontstaan bij de tijdelijke werkzaamheden. Wij zorgen dat alles geregeld is!

  • Professionele partner met 15 jaar ervaring;
  • Geschikte en gedreven kandidaten volgens uw opgegeven criteria;
  • Verzekerd van een betrouwbare partner; ABU, SNA en VCU keurmerk;
  • Optimale begeleidingen;
  • Tijd- en geldbesparing;

Vacature aanmelden bij ons


Euro Planit gaat graag voor u aan de slag om betrouwbaar personeel in de techniek te regelen. Het enige wat u hoeft te doen is op de onderstaande button te klikken. Daar kunt u direct uw vacature aanmelden met het gewenste profiel. Wij gaan direct voor u aan de slag! Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen in Vorden of Hengelo (Ov).