technisch uitzendbureau

Technisch uitzendbureau

Technisch uitzendbureau

Euro Planit focust als technisch uitzendbureau over het uitzenden en detacheren van personeel in de technische vakgebieden als Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Installatietechniek en Mechatronica. Wij bemiddelen de geschikte kandidaat die past bij uw profiel, onze specialisten slagen er doorgaans in om de juiste match te maken.

Waarom Euro Planit als Technisch Uitzendbureau?

Euro Planit is jouw professionele partner als het aankomt op het vinden van goed gekwalificeerd technisch personeel. Wij kennen de beste vakspecialisten en slagen er doorgaans snel in om de juiste match te maken. Euro Planit is aangesloten bij de ABU en heeft het SNA en VCU keurmerk; u bent daarmee verzekerd van een betrouwbare partner. Wij kunnen technici inzetten op uitzendbasis, maar ook via technische detachering of werving en selectie. Euro Planit regelt alle arbeidsomstandigheden waardoor er bij u geen risico’s ontstaan bij de tijdelijke werkzaamheden. Wij zorgen dat alles geregeld is!

  • Professionele partner met 15 jaar ervaring;
  • Geschikte en gedreven kandidaten volgens uw opgegeven criteria;
  • Verzekerd van een betrouwbare partner; ABU, SNA en VCU keurmerk;
  • Optimale begeleidingen;
  • Tijd- en geldbesparing;

Vacature aanmelden bij ons

Euro Planit gaat graag voor u aan de slag om betrouwbaar personeel in de techniek te regelen. Het enige wat u hoeft te doen is op de onderstaande button te klikken. Daar kunt u direct uw vacature aanmelden met het gewenste profiel. Wij gaan direct voor u aan de slag! Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen in Vorden, Hengelo, Apeldoorn of Hoogeveen.

 

Vacature aanmelden

 

Lees ook: Recruitmentbureau | Personeel zoeken | Detacheringsbureau techniek | Technisch detacheringsbureau | Technisch personeel uitzendbureau | Technisch personeel gezocht 

 

Euro Planit werkt onder andere voor:

Vestigingen Euro Planit

Euro Planit Vorden
Dienstenweg 1
7251KP Vorden
Tel: +31 575 55 55 18

» Bekijk de vestiging

Euro Planit Hengelo
Amarilstraat 28
7554TV Hengelo
Tel: +31 74 250 38 00

» Bekijk de vestiging

Euro Planit Apeldoorn
Lange Amerikaweg 66
7332BR Apeldoorn
Tel: +31 55 35 62 295

» Bekijk de vestiging

Euro Planit Hoogeveen
Parmentierstraat 25B
7903TN Hoogeveen
Tel: +31 528 820 280

» Bekijk de vestiging

Euro Planit Bratislava
Šafárikovo námestie 4
81 102 Bratislava
Tel: +421 (0)252 492 949

» Bekijk de vestiging