Technisch detacheringsbureau


Euro Planit is uw technisch detacheringsbureau als u op zoek bent naar ambitieuze technici. Met ons uitgebreide netwerk met technische vakmensen kunnen wij u ondersteunen met de zoektocht naar de geschikte kandidaat die aan uw opgegeven citeria voldoet. Wij zorgen voor de geschikte technici op de juiste plek op het juiste moment. Al 15 jaar zijn wij specialist in detacheren in diverse technische sectoren als werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, civiele techniek, bouwkunde en mechatronica.

Waarom Euro Planit?


Euro Planit is aangesloten bij de ABU en heeft het SNA en VCU keurmerk; u bent daarmee verzekerd van een betrouwbaar technisch uitzendbureau.Wij kunnen technici inzetten op uitzendbasis, maar ook via technische detachering of werving en selectie. Euro Planit regelt alle arbeidsomstandigheden waardoor er bij u geen risico’s ontstaan bij de tijdelijke werkzaamheden. Wij zorgen dat alles geregeld is!

  • Flexibele specialisten voor tijdelijke projecten;
  • Betrokkenheid van een “vaste” werknemer;
  • Tijdelijke werknemer komt niet op uw loonlijst;
  • Geen werkgeversrisico of verplichtingen;
  • Verlengde proefperiode;
  • Administratie en begeleiding door Euro Planit;

Euro Planit inschakelen


Schakel ons in voor het detacheren van de beste technische professionals. Wij gaan de uitdaging graag aan. Wilt u meer weten of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op met een van onze vestigingen in Vorden of Hengelo (Ov).