Personeel zoeken in de technische maakindustrie

Personeel zoeken in de technische maakindustrie? Het is een hele uitdaging, zeker naast uw dagelijkse werk. Heeft u ondersteuning nodig? Euro Planit positioneert, werft en selecteert, zodat u het technisch talent vindt dat bij uw bedrijf past.

Werving- en selectiebureau Euro Planit

De maakindustrie is constant in beweging. Om de ontwikkelingen bij te houden, kunt u vandaag de dag niet zonder technisch talent. Personeel zoeken? Euro Planit heeft zich gespecialiseerd in de werving en selectie van mbo-, hbo- en wo-professionals in de technische maakindustrie. Wij helpen u bij het vinden van talent in allerlei vakgebieden, zoals Techniek, Commercieel, Financieel, Management, Inkoop en Logistiek.

Personeel zoeken: hoe werkt het?

Hoe het personeel zoeken in zijn werk gaat? Bij Euro Planit begint het allemaal bij kennis en ervaring. We zijn al zo’n twintig jaar actief in de technische maakindustrie en beschikken over een groot netwerk. Bovendien kijken we verder dan alleen de vacature: ook employer branding speelt bij onze werving en selectie een grote rol.

  • Positioneren

Voordat we actief naar personeel gaan zoeken, willen we eerst alles over de vacature weten. Wat houdt de functie in? En welke werkzaamheden horen daarbij? Daarnaast verdiepen we ons in uw bedrijfscultuur, medewerkers en toekomstplannen, zodat we ook uw bedrijf goed kunnen positioneren.

  • Werven

We willen gericht werven. Daarom stellen we een wervingsadvies op. Zo kijken we hoeveel potentiële kandidaten uw regio telt. Op basis daarvan kunnen we uw kansen inschatten, een passende planning maken en een indicatie geven van de doorlooptijd. Daarna gaan we vaak aan de slag met een persona, zodat we een beter beeld krijgen van de potentiële kandidaat en op nieuwe ideeën komen om de vacature onder de aandacht te brengen. Ook kunnen we als werving- en selectiebureau zelf actief kandidaten benaderen via bijvoorbeeld LinkedIn. Daarbij werken we professioneel en hanteren we de gerichte strategie uit het wervingsadvies.

  • Selecteren

Heeft het naar personeel zoeken zijn vruchten afgeworpen? Dan gaan we in gesprek met de kandidaten die gesolliciteerd hebben. Bij het tweede gesprek sluit u als opdrachtgever aan. Wilt u meer inzicht krijgen? Dan kunnen we indien gewenst een assessment afnemen. Voordat u uw keuze maakt, stellen we altijd een overzicht op dat weergeeft hoe de kandidaten scoren op de belangrijkste competenties. Zo kiest u niet op gevoel, maar op basis van feiten. En investeert u in de professional die écht bij uw bedrijf past.

Personeel zoeken met Euro Planit?

Wilt u personeel zoeken samen met Euro Planit? Of het nu gaat om een salesmanager, inkoper of engineer, we helpen u graag. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom personeel zoeken met Euro Planit?

 • Werving en selectie met passie voor verbinden.
 • Gespecialiseerd in de technische maakindustrie.
 • Nuchtere aanpak, veel ervaring en een groot netwerk.
 • Sterke positionering van zowel functie als bedrijf.
 • Op de hoogte van nieuwste communicatietrends en -technieken.