Dimitri Vlake is consultant bij Euro Planit Personeelsdiensten. Hij is verantwoordelijk voor alle vacatures bij Ulamo in Ulft, en alle zaken rondom flexwerkers die bij Ulamo werkzaam zijn.

"Een ontzettend leuke en dynamische job!"

“Een ontzettend leuke en dynamische job”, aldus Dimitri. De Ulamo Groep bestaat uit twee bedrijven: Ulamo Coating en Ulamo Metaal. Binnen deze twee bedrijven werken flexwerkers van Euro Planit verdeeld over verschillende afdelingen. Iedere afdeling binnen Ulamo heeft zijn eigen karakter, uitdagingen en planning. En dit terwijl toch alles in verbinding staat met elkaar! Dit houdt in dat iedereen binnen Ulamo goed op elkaar ingespeeld moet zijn, en dat de kwaliteiten van mensen goed ingezet moeten worden. Met de huidige krapte binnen de arbeidsmarkt en ook binnen de regio Oude Ijsselstreek (waar Ulamo onder valt) is dat best een uitdaging.

Ulamo Groep is een familiebedrijf dat gevestigd is in de Achterhoek, maar internationaal opereert. Hun klantenkring reikt tot ver buiten de Nederlandse grenzen, maar ook binnen Ulamo wordt er met verschillende nationaliteiten gewerkt.

“Flexwerkers vinden dit ook leuk. Kennismaken met verschillende culturen en niet alleen de Achterhoekse! Mijn taak is om er voor te zorgen dat de juiste mensen geselecteerd worden, en tijdens gesprekken er achter kom of er een match is tussen flexwerker en Ulamo. Hierbij let ik vooral op motivatie en natuurlijk de wil om nieuwe dingen te leren. Wanneer alle producten aan het eind van de dag of eind van de week weer gereed zijn, geeft hen dat een heel goed gevoel”, aldus Dimitri.

 

"Hier doe je het voor"

Met enige regelmaat krijgen flexwerkers na hun uitzendperiode een contract aangeboden bij Ulamo. “Dat is altijd een mooi moment. Zo weet je dat je je werk goed gedaan hebt en dat je iemand écht een baan hebt bezorgd.” De afgelopen tijd werden maar liefst 10 flexwerkers verrast met een contract. Daar hoort natuurlijk een foto moment bij!

Namens Euro Planit willen wij hen allen van harte feliciteren met het verdiende contract! “Gelukkig ga ik deze mensen gewoon nog iedere dag zien, wanneer ik door de hallen van Ulamo loop”, geeft Dimitri aan.

Is een carrière binnen Ulamo Groep ook voor jou weggelegd?

Dimitri kan je er alles over vertellen. Neem gerust contact met hem op via 0575 – 55 55 18  / d.vlake@europlanit.nl

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.