Maak kennis met Ulamo!Aan de Ettenseweg in Ulft is al ruim een halve eeuw dé toonaangevende Poedercoater van de Achterhoek gevestigd: Ulamo Coating!

In 1961 besluit opa Jan te Pas op zijn 50ste voor zichzelf te beginnen. Vanaf het begin schakelt Jan te Pas zijn zes zonen in, maar zelf speelt hij geruime tijd de belangrijkste rol. Met zijn flexibele instelling, werklust en inventiviteit is hij een voorbeeld voor anderen. Daardoor is hij geliefd bij klanten en medewerkers. Sinds 2001 is ook de derde generatie Te Pas actief binnen de Ulamo groep. Hierdoor wordt niet alleen de kennis en ervaring veiliggesteld maar wordt ook de persoonlijke en betrokken cultuur waar Ulamo om bekendstaat doorgezet binnen het familiebedrijf.


Bekijk alle vacatures bij Ulamo:

 

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
  • Industrie/productie
  • Ulft
  • 40 uur
  • Marktconform

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je een teamleider ondersteunt? Dan ben ik op zoek naar jou! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze vacature.

  • Industrie/productie
  • Ulft
  • 40 uur
  • Marktconform

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je een teamleider ondersteunt? Dan ben ik op zoek naar jou! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze vacature.

Wat is Ulamo eigenlijk?


De Ulamo groep bestaat uit Ulamo Metaal, Ulamo Coating en Sentimo.

Ulamo Metaal ontwikkelt innovatieve producten voor de radiatorindustrie. In eigen beheer, maar ook in nauwe samenwerking met klanten. Op de afdeling Lakkerij worden de producten voorzien van een mooie laklaag en vervolgens klaargemaakt voor verzending naar de klant. Een product gaat bij Ulamo compleet de deur uit. Ulamo richt zich ook op de particuliere markt met een eigen product, genaamd Sentimo. Sentimo ontwikkelt radiatorbekleding met een uniek design.

Ulamo Coating is één van de meest toonaangevende poedercoaters van Nederland. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en diversiteit. Verschillende producten komen binnen waarna ze worden opgehangen, gecoat en ingepakt. Op de afdeling Coating zijn poedercoaters van essentieel belang, zonder poedercoaters kan de afdeling eigenlijk niet draaien.

Wilco en Freek zijn beiden werkzaam bij Ulamo en nemen je graag mee voor een kijkje achter de schermen.

Aan de slag bij Ulamo?

Ulamo is een familiebedrijf en straalt dit ook uit naar haar ±180 medewerkers. Als medewerker heb je de mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Op de werkvloer hangt een informele werksfeer en de lijnen zijn kort waardoor er snel geschakeld kan worden. Wil jij werken bij dit familiebedrijf? Ulamo is regelmatig op zoek naar monteur/stellers, coaters, productiemedewerkers en operators.

Enthousiastst over Ulamo? Reageer dan direct op 1 van onderstaande vacatures of neem contact op met onze consultants.


     

Dimitri Vlake

+31(0) 6 822 920 63
d.vlake@europlanit.nl

     

Kyra Reessink

+31(0) 6 820 475 29
k.reessink@europlanit.nl

 

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Er is een fout opgetreden