De Ulamo Groep bestaat uit Ulamo Metaal, Ulamo Coating en Sentimo en is gevestigd in Ulft. Het bedrijf is één van de meest toonaangevende poedercoaters van Nederland en staat bekend om kwaliteit en diversiteit. Ulamo Metaal ontwikkelt innovatieve producten voor de radiatorindustrie. In eigen beheer, maar ook in nauwe samenwerking met klanten. Op de afdeling Lakkerij worden de producten voorzien van een mooie laklaag en verzendklaar gemaakt. Een product gaat bij Ulamo compleet de deur uit. Daarnaast richt Ulamo zich op de particuliere markt met hun eigen product, genaamd Sentimo. Sentimo ontwikkelt radiatorbekleding met een uniek design.

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
Oeps, geen resultaten gevonden.

Vacatures Ulamo

Ulamo is een familiebedrijf en straalt dit ook graag uit naar haar ±180 medewerkers. Als medewerker heb je de mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Op de werkvloer hangt een informele werksfeer en de lijnen zijn kort waardoor er snel geschakeld kan worden. Wil jij werken bij dit familiebedrijf? Ulamo is regelmatig op zoek naar monteur/stellers, coaters, productiemedewerkers en operators. Bekijk de actuele vacatures hier. 

Meer lezen over Ulamo?

“Ik heb de passie voor het vak gekregen en die heb ik nooit meer losgelaten”. Wilco is productieleider van de afdeling coating en vertelde ons enthousiast over zijn vak. Nieuwsgierig? Lees het hier

“We maken een product met onze handen. We beginnen met ‘niets’ en eindigen met een compleet eindproduct.” Freek is productiemanager op de afdeling Metaal. Ook hij vertelde ons over zijn werk bij Ulamo. Wil jij zijn verhaal lezen? Lees het hier

Onze consultants Chardonnay en Joey over Ulamo: “Ulamo is een echt familiebedrijf waar begrippen als teamwork, saamhorigheid, ontwikkeling en eigen inbreng hoog in het vaandel staan. Door een intensieve samenwerking weten we de kandidaat en Ulamo altijd met elkaar te verbinden.”

Chardonnay Bunt
06-82292063 | c.bunt@europlanit.nl
Joey Pos
06-53731349 | j.pas@europlanit.nl