Intralox groeit door. Wil jij ook carrière maken bij dit mooie bedrijf? Waar je het vertrouwen krijgt je werk zelf te managen en je ruimte krijgt om mee te ontwikkelen met het bedrijf? Edwin ging je voor!

In september 2021 is Edwin via Euro Planit bij Intralox in Wehl begonnen. Intralox is de wereldwijde leider op het gebied van transportoplossingen en biedt directe service voor een breed scala aan industrieën in meer dan 100 landen. Intralox ontwikkelt en produceert onder andere innovatieve transportband-technologieën. 

Deze organisatie groeit hard en zocht versterking op de afdeling assemblage. Tijdens het intakegesprek bij Euro Planit bleek dat Edwin wel eens de juiste persoon kon zijn om deze vacature te gaan vervullen. Na een kennismakingsgesprek met Bart Vlaanderen kon Edwin al snel beginnen. Inmiddels werkt hij hier al weer een aantal maanden naar volle tevredenheid en….heeft hij per 1 februari 2022 een aanstelling bij Intralox verdiend. Teamwork is voor Intralox erg belangrijk. Bart geeft aan dat Edwin goed binnen het team van Intralox past. “Hij is een betrouwbare, eerlijke en hardwerkende medewerker. We hopen dat Edwin nog lang bij Intralox zal werken!”

Wil je ook carrière maken bij Intralox? Marloes Waalder en Ingrid Olivier praten je helemaal bij over de mogelijkheden.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.