Door een reorganisatie bij zijn vorige werkgever moest Michel helaas op zoek naar een andere baan. In april dit jaar kwam hij bij Euro Planit terecht en ging hij het gesprek aan met een van onze consultants, Marloes Heebing. Samen met Ingrid had ze meteen al een aantal mooie opties voor Michel in de aanbieding. Na meerdere gesprekken te hebben gehad bij verschillende opdrachtgevers, werd hij uitgenodigd om bij Nijhuis Saur Industries een dagje mee te lopen om te kijken of het hem zou bevallen, en met succes!

 

VERASSING!

Michel was Marloes en Ingrid heel dankbaar en had ze destijds nog een kaartje gestuurd met een klein presentje, wat natuurlijk helemaal niet nodig is! Marloes en Ingrid konden dit gebaar zeker waarderen want níks is zo fijn als iemand helemaal tevreden is. Op dit moment zijn de rollen omgedraaid, want deze keer zijn wij degene die een cadeautje mogen brengen.” vertelt Ingrid. Michel heeft namelijk een contract van Nijhuis Saur Industries aangeboden gekregen, gefeliciteerd topper!


In de processen meedenken doet Michel graag, ook houdt hij van de kwaliteit van het werk en de afwisseling. “Wat ik doe, doe ik goed. Niet half, maar helemaal. Als er op een project in het buitenland een paar onderdelen ontbreken kunnen de monteurs niet verder, daarom is het erg belangrijk dat je de werkzaamheden goed uitvoert." Samen met zijn vrouw en 2 kinderen woont Michel in Terborg in zijn vrije tijd is hij als scheidsrechter te vinden op het voetbalveld.

MEELOOPDAG

De meeloop dag vond Michel een fijne manier om het bedrijf en de collega’s te leren kennen, dit zorgde er ook voor dat hij niet lang meer na hoefde te denken over zijn keuze. Marcel Beulink, Warehouse Manager bij Nijhuis Saur Industries en leidinggevende van Michel, geeft aan dat hij sinds dat moment bijna al zijn toekomstige medewerkers een meeloop dag aanbiedt: ‘Dit geeft toekomstige medewerkers toch een goed beeld van ons mooie bedrijf én ook voor ons helpt dit de medewerkers te leren kennen’. Meerdere medewerkers bij Nijhuis hebben voor dit bedrijf gekozen na de meeloop dag, je hebt meteen een goede indruk van wat je kan verwachten.

OVER NIJHUIS INDUSTRIES

Nijhuis Saur Industries levert oplossingen voor duurzaam watergebruik, energie en hulpbronnenwinning. Als bijdrage aan een steeds groener wordende economie staat Nijhuis Saur Industries voor ‘solid solutions in a fluid world’. Zij ontwerpen en realiseren oplossingen voor (afval)water en organisch afval, voor duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning.


Nijhuis Saur Industries levert Design, Build, Finance, Maintain and Operate (DBFMO) installaties voor industrieën, stedelijke gebieden en utiliteiten, opdat zij kunnen voldoen aan de uitdagingen van vandaag en van de toekomst. Met op dit moment meer dan 2600 referenties in meer dan 130 landen is het Nijhuis’ doel om kosten om te zetten in opbrengsten en klanten te helpen om:

  • de hoeveelheid (afval)water te verminderen;
  • afvalwater en proceswater te hergebruiken;
  • water en grondstoffen uit (afval)water en organisch afval terug te winnen.


Nijhuis Saur Industries is werkzaam sinds 1904 en is in staat om door middel van het combineren van haar jarenlange expertise en applicatiekennis hoogwaardige, innovatieve en solide oplossingen te leveren. Er heerst een prettige werksfeer bij Nijhuis je krijgt een goed inwerkprogramma en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

WERKEN BIJ…

Heb je ook interesse om bij Nijhuis te werken? Neem dan contact op met Ingrid Olivier via i.olivier@europlanit.nl of via 06 - 57 58 68 61.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.