Bij Distrivers krijg je echt het idee dat je een steentje bijdraagt aan de Zorg en dat is mooie gedachte. Ze zijn dé specialist in het maken van maaltijden voor o.a. zorginstellingen en ziekenhuizen. Het eten wordt vers bereid. Hun motto is “Je proeft de aandacht”. Zij omschrijven zichzelf als duurzaam, lokaal, streekgebonden, innovatief, persoonlijk, klantgericht en betrokken.

 

Ambachtelijk

In het jaar 2000 is Distrivers gestart vanuit Ambachtelijk slagerij van der Zee. Bekend van serveren van een goed stuk vlees door kennis en ontwikkeling van eigen lokale veerassen. Er wordt gewerkt met modern apparatuur en technieken om de kwaliteit te waarborgen en de klanten goed te kunnen voorzien. Om de zorginstellingen en ziekenhuizen te ontzorgen is het juiste eten en drinken van groot belang voor herstel en de gezondheid, ook speelt de presentatie een belangrijke rol om de trek te wekken. Binnen Distrivers zijn verschillende afdelingen en gevarieerde werkzaamheden waar vakkrachten voor nodig zijn zoals in het magazijn, bij het ontmantelen, portioneren, koken, verpakken, distributie, algemene dienst, logistiek en schoonmaak.

 

Rondleiding

We spraken roosterplanner Frank over zijn dagelijkse werk en de uitdagingen. Vol enthousiasme heeft hij ons rondgeleid en alle processen laten zien. Jaren geleden is hij gestart op de werkvloer en heeft kennis gekregen van alle werkprocessen en is doorgegroeid naar roosterplanner. Doordat hij de processen goed kent, lukt het goed om de juiste mens op de juiste plek te krijgen. Tijdens de rondleiding viel op dat er hard gewerkt wordt in een prettige sfeer.

 

Vacature 

Distrivers is op zoek naar nieuwe werknemers. Zoek jij variatie in het werk én vind jij hard werken en gezelligheid belangrijk? Bekijk dan snel de vacatures op onze website of neem contact op met Riquette Kok via 0528-820280 of r.kok-baan@europlanit.nl.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.