Mijn naam is Pawel Rosiak en ik ben in het voorjaar van 2012 naar Nederland gegaan. Ik logeerde bij mijn vrienden uit Tilburg. Het begin was, zoals altijd, moeilijk maar ook zeer leerzaam. Voordien heb ik bijna drie jaar op verschillende vestigingen bij Fides gewerkt. Dit heeft mij de gelegenheid gegeven om vele interessante plaatsen te bezoeken. Nederland is een zeer interessant land. Het is mooi en netjes, met een goed ontwikkelde infrastructuur en veel bezienswaardigheden. Sterker nog, het is de eerste keer dat zo’n leuke cultuur als de Nederlandse heb ontmoet. Toen ik in het bos ging wandelen en langs vreemden kwam, hoorde ik: hi, hallo. Het was alsof we elkaar allemaal kenden, heel erg leuk!

Begin van samenwerking

Na twee jaar besloot ik mij te vestigen en huurde ik een appartement in Duitsland, in Emmerich. Hier woonde ik met mijn vriendin en mijn zoon. Hij is nu 7 jaar oud en is een echte deugniet. Euro Planit werd mij aangeraden door een vriend. Hij vertelde me dat het een bedrijf was dat gespecialiseerd was in specifieke, technische banen die me interesseerden. Dat is hoe onze samenwerking in 2015 begon. Sindsdien heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Na 2,5 jaar kreeg ik een baan aangeboden bij Stafier, waar ik nu nog steeds werk. 

Veel functies vervuld

In het begin heb ik verschillende functies vervuld en leerde ik het hele bedrijf goed kennen. Daarna werd ik opgeleid tot machinebediener. Deze functie beviel me het meest, dus ben ik dit blijven doen. Maar als het nodig is, kan ik iedereen in het bedrijf helpen. Ik probeer mijn werk eerlijk te doen, ik denk dat ik het goed doe. Wat mij motiveert in dit alles is het team waarmee ik werk. Het is een diverse groep van aardige mensen. 

Goede ontwikkeling

Zoals bij elke baan zijn er voor- en nadelen, er zijn moeilijke dagen, maar die trotseer ik elke keer weer. Gelukkig wegen de goede dagen zwaarder dan de slechte. Stafier is een veeleisende werkgever omdat de nadruk ligt op een product van hoge kwaliteit. Ik denk dat dat een zeer goede zaak is, omdat het later resulteert in de ontwikkeling. Niet alleen van het bedrijf, maar ook de werknemers. Zij worden zeer gewetensvol en verantwoordelijk, wat ook in hun privéleven wordt doorgegeven en zijn vruchten afwerpt.

Tot slot wil ik nog zeggen dat ik tevreden ben over deze samenwerking.

Werkgever van de maand

Stafier kenmerkt zich als een zelfstandig, middelgrote onderneming die al meer dan 60 jaar actief is in de ontwikkeling, fabricage en verkoop van producten uit staal, RVS en non-ferro materialen. Stafier werkt internationaal voor gerenommeerde afnemers in de sectoren bouwkeramiek, levensmiddelen, duurzame energie en toelevering. De vakbekwame medewerkers werken in een goed geoutilleerde productie-omgeving aan innovatie producten.

Prettige samenwerking

Euro Planit en Stafier werken al jaren samen. Stafier is een prettig bedrijf om mee samen te werken. De lijnen zijn kort en de communicatie loopt goed met Stafier. Op deze manier kun je goed samenwerken en kunnen wij als Euro Planit Stafier ondersteunen in het vinden van de juiste match voor hen. Hopelijk kunnen we dit in de toekomst nog verder uitbouwen samen.

Zie jij het zitten om bij Stafier aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Vera door te mailen naar v.nagel@europlanit.nl of te bellen naar +31(0)575 555518.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.