Wij zijn een groep met totaal verschillende mensen, uit verschillende landen, maar met een gezamenlijk doel: de liefde om met mensen te werken en onze landgenoten te helpen om een nieuw leven in Nederland te beginnen. Onder het toeziend oog van onze manager Jet zorgen Wojtek, Lukasz, Monika, Radek, Ula, Kaja en Adina ervoor dat alle zaken met betrekking tot werk, huisvesting, vervoer en het dagelijks leven van onze werknemers zo goed mogelijk geregeld worden. Wij werken in verschillende gebieden van Oost-Nederland. We vertellen je graag waar wij ons mee bezighouden! 

Wojtek

Wojtek houdt zich bezig met de regio Hoogeveen. Hij is gespecialiseerd in productiemedewerkers in de voedings- en agrarische-sector. Wojtek kan snel schakelen en weet overal een oplossing voor te vinden. 

Lukasz

Het werkcentrum van Lukasz bevindt zich in Enschede. Op dit gebied zorgt hij voor de productiemedewerkers in de vleesindustrie. Lukasz is als laatst in ons team gekomen, maar werd ontvangen in een warm bad en het voelt alsof hij al veel langer in ons team zit. 

Monika

Monika, het hart van ons team, werft nieuwe medewerkers, begeleidt hen bij de reis hierheen en draagt zorg voor de eerste stappen tot aan het contract. Zij is werkzaam in ons hoofdkantoor in Vorden en kan niet gemist worden in ons team. 

Radek

Radek, onze "Achterhoekse pool". Na bijna 20 jaar in de provincie Gelderland te hebben gewoond, weet hij antwoord te geven op alle vragen. Wij maken graag gebruik van zijn kennis en ervaringen en hij gaat geen uitdaging uit de weg. Hij is gespecialiseerd in klantenrelaties, nieuwe relaties en omgang met medewerkers in verschillende de regio’s zoals Apeldoorn, Gelderland en de Achterhoek. 

Ula

Ula, de ziekenverzuim specialist, het brein en de mond van ons team. Er is niets dat ze niet aankan. Je kunt haar tegenkomen op ons kantoor in Vorden of Apeldoorn. Tenzij ze natuurlijk een vergadering heeft met de werknemers in Doesburg of Twello. Ze is een drukke vrouw en altijd in voor gezelligheid. 

Kaja

Kaja werkt van ons team het langste bij Euro Planit en houdt zich, naast onze grote klant in Doetinchem, ook bezig met andere technische klanten. We kunnen allemaal leren van haar kalmte en professionalisme. Zij is zeer ambitieus en ziet geen beren op de weg. 

Adina

Adina, onze collega uit Roemenië, werft niet alleen Roemeense medewerkers, andere nationaliteiten die Engels spreken en doet er alles aan om de werk- en leefomstandigheden van hen te optimaliseren hier in Nederland. Zij ondersteunt ons hele team op administratief gebied, motiveert en maakt de sfeer warm en gezellig. 

Jet

En "last but not least" onze leidinggevende, Jet! Zij is de jongste, maar de belangrijkste in ons team. Jet is dagelijks bezig met het aansturen van het team vanuit kantoor Vorden en andere kantoren. Zij zorgt voor een helicopterview en is een bruggenbouwer tussen alle vestigingen. Jet draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling voor het team en daarnaast faciliteert ze ons team. Zij bedenkt en werkt nieuwe ideeën uit welke zorgen voor een verbeterd/effectiever werkproces. Met onze hulp realiseren wij samen met haar een optimale bezetting van de huisvesting, SNF-registratie en bijkomstigheden. Naast het harde werken, zorgt zij ook voor genoeg ontspanning en gezelligheid binnen het team. 


Elk lid van het team brengt andere waarden, kennis en talenten mee. Dankzij deze diversiteit is geen uitdaging ons te moeilijk. Moeilijke zaken worden onmiddellijk afgehandeld, want op wonderen moeten we een tijdje wachten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
We werken graag hard en doen er alles aan om een EU-flexwerker aan een geschikte baan te helpen, maar ook om de beste EU-flexwerker te vinden voor jouw bedrijf! Ben je benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met j.golstein@europlanit.nl of bel naar +31 575 55 55 18

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.