Snel vakkundig personeel in de techniek


Bent u op zoek naar gemotiveerd technisch personeel voor uw bedrijf of organisatie? Euro Planit helpt u hier graag bij. We zijn al ruim twintig jaar specialist in technisch personeel en beschikken over een uitgebreid netwerk werkzoekenden die graag voor u aan de slag gaan. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare technici die aan uw criteria voldoen én bij de cultuur van uw bedrijf passen. Dit doen we op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie van technisch personeel. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Uitzendbureau voor technisch personeel

Of u nu zoekt naar tijdelijk technisch personeel, uitzendkrachten, technische medewerkers op oproepbasis of technici voor een tijdelijke functie met uitzicht op een vaste baan: wij nemen deze tijdrovende klus u met plezier uit handen. Hierbij gaan we uit van duurzame inzetbaarheid van vitaal en gemotiveerd technisch personeel.

Technische medewerkers snel vinden

Snel geschikt technisch personeel voor u vinden, dat is onze kracht. Hierbij zorgen we bovendien voor persoonlijke baanbegeleiding door een werkcoach en eventueel noodzakelijke scholing of opleidingen. Handig als de kandidaat nog niet over het juiste diploma voor de technische functie beschikt. Goed om te weten: Euro Planit is aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU). Dit betekent dat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Vacature aanmelden

Heeft u een vacature voor technisch personeel in het noorden of oosten van het land? Neem dan gerust contact op met een consultant van een van onze vestigingen in Vorden, Hengelo, Apeldoorn of Hoogeveen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag uw wensen en eisen en onze mogelijkheden. U kunt uiteraard ook meteen uw vacature voor technisch personeel aanmelden. Wij nemen dan snel contact met u op om de details te bespreken.

Meld uw vacature nu aan