Snel vakkundig logistiek personeel


Bent u voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar logistiek personeel; starters of professionals? Euro Planit gaat graag voor u op zoek. Binnen ons uitgebreide netwerk van kandidaten hebben we snel de juiste persoon voor de functie gevonden. Van chauffeur, logistiek planner of heftruckchauffeur tot magazijnmedewerker. Dit doen we voor tijdelijke functies, bijbanen, vaste banen en werk op basis van detachering of een vast contract.

Vind snel logistiek personeel

Euro Planit werkt in de regio’s Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek. Hier zoeken we de juiste medewerker voor iedere functie. Ook zorgen we voor persoonlijke begeleiding door een werkcoach en scholingsmogelijkheden; handig als kandidaten nog niet over het juiste diploma beschikken. Goed om te weten: Euro Planit is aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU). Dit betekent dat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Het uitzendbureau voor logistiek personeel

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van logistiek personeel? Neem dan gerust contact op met een consultant van een van onze vestigingen in Vorden, Hengelo, Apeldoorn of Hoogeveen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we met plezier uw wensen en eisen en onze mogelijkheden.

Vacature aanmelden

Uiteraard kunt u ook meteen vrijblijvend uw vacature voor logistiek personeel bij ons aanmelden. Wij nemen dan snel contact met u op om de details te bespreken.

Meld uw vacature nu aan