Recruitmentbureau voor professionals in de maakindustrie

Zoekt u een recruitmentbureau in de maakindustrie? Euro Planit positioneert, werft en selecteert, zodat u de professional vindt die bij uw bedrijf past. Belangrijk, zeker nu. Technisch talent is vandaag de dag onmisbaar om ontwikkelingen bij te houden, te onderzoeken en in uw organisatie toe te passen.

Gespecialiseerd recruitmentbureau

Euro Planit is een recruitmentbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de werving en selectie van mbo-, hbo- en wo-professionals in de technische maakindustrie. We richten ons op de vakgebieden Techniek, Management, Commercieel, Financieel, Inkoop en Logistiek. Dat doen we al zo’n twintig jaar, waardoor we als recruitmentbureau veel kennis, ervaring en een groot netwerk hebben opgebouwd. Bovendien kijken we verder dan alleen de vacature. Wat dat in de praktijk betekent?

  • Positioneren

Als recruitmentbureau willen we natuurlijk alles weten over uw vacature. Daarom verdiepen we ons in de functie en de werkzaamheden. Ook kijken we naar uw bedrijfscultuur, mensen en toekomstplannen. Zo kunnen we zowel de functie als uw bedrijf sterk positioneren.

  • Werven

Essentieel onderdeel is het wervingsadvies. Dat begint met een onderzoek naar het aantal potentiële kandidaten in uw regio. Zo krijgt u een indicatie van de doorlooptijd en weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we in veel gevallen een persona, waarbij we de potentiële kandidaat een gezicht geven. Interessant, want zo ontstaan vaak kansrijke ideeën om de vacature onder de aandacht te brengen. Ook zijn we als recruitmentbureau gespecialiseerd in het actief benaderen van kandidaten via bijvoorbeeld LinkedIn. Daarbij gaan we professioneel te werk: bij alles wat we doen, hanteren we de strategie uit het wervingsadvies.

  • Selecteren

We gaan om tafel met de kandidaten die gesolliciteerd hebben en selecteren de personen die geschikt zijn voor de functie. Bij het tweede gesprek sluit u als opdrachtgever aan. Wilt u meer weten over een kandidaat, dan kunnen we als recruitmentbureau een assessment afnemen. Het maken van de juiste keuze is misschien wel de meest lastige stap. Daarom laten we zien hoe de kandidaten scoren op de benodigde competenties. Zo kunt u gericht kiezen voor de persoon die het best bij de functie past.

Zoekt u een recruitmentbureau?

Bent u op zoek naar een recruitmentbureau in de maakindustrie? Euro Planit biedt betrouwbare en professionele ondersteuning bij het vinden van technisch talent. Of het nu gaat om een engineer, salesmanager of inkoper, geen vraag is ons te gek. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom recruitmentbureau Euro Planit?

 • Sterke positionering van uw vacature én bedrijf.
 • Ervaren partner met een passie voor verbinden.
 • Nuchtere werkwijze, precies zoals u in Oost-Nederland verwacht.
 • Samenwerking op basis van kennisdeling.
 • Gericht op de nieuwste communicatietechnieken- en trends.

Contact opnemen