Medewerkers hoger kader nodig? Wij vinden ze voor u!


Heeft u binnen uw bedrijf of organisatie behoefte aan hoger kader personeel? Een ervaren, gemotiveerde hoogopgeleide professional op management- of directieniveau? Euro Planit gaat met plezier voor u op zoek. We werven en selecteren snel, flexibel en vakkundig de ervaren leidinggevende die u nodig heeft. Dit doen we voor zowel interim-functies als vaste banen in de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk hoogopgeleide professionals, dus de kans is groot dat we snel de juiste match kunnen maken.

Werving en selectie hoger kader personeel

In ons werving- en selectieproces kijken we niet alleen naar kennis, ervaring en motivatie, maar ook naar persoonlijkheid. Zo weet u zeker dat de kandidaten die we voor u selecteren, de juiste capaciteiten voor de functie hebben én passen binnen de cultuur van uw organisatie. Bovendien zorgen we voor professionele begeleiding, zodat de uiteindelijke kandidaat goed beslagen ten ijs komt.

Vind hoger kader personeel

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het werven en selecteren van hoger kader personeel? Neem dan gerust contact op met een consultant van een van onze vestigingen in Vorden, Hengelo, Apeldoorn of Hoogeveen. We maken dan graag een persoonlijke afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en om uw wensen, eisen en de mogelijkheden te bespreken.

Vacature aanmelden

Meteen vrijblijvend uw vacature hoger kader personeel bij ons aanmelden kan natuurlijk ook. Wij nemen dan snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Meld uw vacature nu aan