Maak kennis met ZT Systems!ZT Systems
in Almelo is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1994. Ze produceren servers voor in datacenters.

Sinds de laatste jaren is de vraag naar deze servers enorm toegenomen door de toename van data-gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het ‘werken in de cloud’. Ze leveren aan gerenommeerde klanten en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Het hoofdkantoor van ZT Systems bevindt zich in Secaucus (New Jersey, USA). Op diverse locaties wereldwijd produceert ZT Systems jaarlijks honderdduizenden servers. In Almelo staat een van deze locaties. Naast de productie is er ook een logistiekcentrum; trainingslocatie en een kantoor. In totaal werken er zo’n 600 medewerkers en dit aantal blijft groeien. Het is een internationale omgeving, waar veel nationaliteiten werken. Engels krijgt daardoor steeds meer de boventoon.


Bekijk alle vacatures bij ZT Systems:

 

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
Oeps, geen resultaten gevonden.

Volop mogelijkheden bij ZT Systems

Er heerst een prettige sfeer en vanuit ZT Systems is er veel oog voor de mensen die er werken. Zo is er een gedegen inwerkprogramma, wordt het personeel doorlopend getraind en is er een ploegentoeslag beschikbaar voor de werknemers. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden en kun je daardoor meegroeien met het bedrijf. Verreweg de meeste medewerkers werken in de assemblage; het magazijn of in de kwaliteitscontrole. Echter zijn er ook volop mogelijkheden voor kaderfunctionarissen.

Wil jij werken bij ZT Systems? Dan ben je, via Euro Planit, aan het juiste adres! Wil je meer weten over de vacatures of over ZT Systems? Klik dan op de bovenstaande vacatures, of neem contact op met Nonja Bonte.


     

Nonja Bonte

+31(0) 74 250 38 00
n.bonte@europlanit.nl

Meld je aan voor de JobSpotter!


Er is een fout opgetreden