Maak kennis met Hosokawa Micron!


 

 

Hosokawa Micron ontwerpt, bouwt en levert wereldwijd procesapparatuur en complete systemen voor de poeder- en bulkgoedverwerkende industrie.

Hosokawa Micron B.V. is wereldwijd actief als ontwikkelaar en leverancier van industriële procesapparatuur en complete systemen op het gebied van mengen, drogen en agglomereren voor de poederverwerkende en stortgoedindustrie. De belangrijkste activititeiten concentreren zich op het ontwerp en de productie van apparatuur en systemen voor de mechanische en thermische verwerking van droge en natte poeders. Hosokawa Micron B.V. beschikt over uitgebreide test faciliteiten om voor het vinden van optimale oplossingen voor de toepassingen.

Hosokawa Micron B.V. is een zelfstandig Achterhoeks bedrijf met ongeveer 200 medewerkers, gevestigd in Doetinchem. Hosokawa kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen en een plezierige, informele sfeer en een grote diversiteit in afdelingen en disclipines.

Wat Hosokawa Micron een interessant bedrijf maakt? Met de procesapparatuur die hier word ontwikkelt en gebouwd maken klanten producten die iedereen gebruikt. De technologieën spelen een belangrijke rol in ieders dagelijks leven.


Bekijk alle vacatures bij Hosokawa Micron:

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
Oeps, geen resultaten gevonden.

Hosokawa Micron, een top bedrijf om voor te werken!


Bij Hosokawa Micron krijg je..

  • Een interessante en gevarieerde functie;
  • Een uitstekend salaris, afgestemd op opleiding en ervaring;
  • CAO Metalektro met een aanvullend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder 27 vakantiedagen, 13 ATV-dagen, reiskostenregeling
  • Een pensioenregeling voor een belangrijk deel betaald door het bedrijf;
  • Een flexibele werktijdenregeling met begin tussen 07.00 en 10.00 uur en eind tussen 15.00 en 19.00 uur;
  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en/of opleidingen te volgen;
  • Een professionele, dynamische, informele en prettige werkomgeving. 

Wil jij werken bij Hosokawa Micron? Dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres! Wil je meer weten over de vacatures of over Hosokawa Micron? Klik dan op de bovenstaane vacatures, of neem contact op met Ingrid Olivier!


     

Ingrid Olivier

+31(0) 6 575 868 61
i.olivier@europlanit.nl

Meld je aan voor de JobSpotter!


Er is een fout opgetreden