Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Neem dan even de tijd om de vacatures voor hoger opgeleiden van Euro Planit te bekijken. Bij ons vind je een breed aanbod vacatures op management- en directieniveau, in zeer diverse branches. Van aantrekkelijke interim-functies tot vaste banen, binnen zowel het MKB als multinationals in de Achterhoek, Twente en Drenthe. Wij helpen je graag bij het waarmaken van je ambities!

+ lees meer

Vacatures voor hoger opgeleiden

Ben jij op zoek naar een uitdagende leidinggevende functie? Loop jij warm voor de verantwoordelijkheid voor een afdeling of zelfs een volledige productielocatie? Doorloop onze management vacatures en bekijk of jouw ideale job erbij zit. In ons uitgebreide bedrijvennetwerk is altijd plaats voor gemotiveerde, hoogopgeleide professionals. Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met je! Je kunt direct online reageren op een van onze vacatures op management- of directieniveau.

Management vacatures

Zit dé vacature voor jou er niet tussen? Dan gaan we graag met je in gesprek over jouw ideale carrièremove. Neem hiervoor contact op met een consultant van een van onze vestigingen in Vorden, Hengelo, Apeldoorn of Hoogeveen. We maken dan een persoonlijke afspraak om jou beter te leren kennen en jouw wensen inzichtelijk te maken.

De leidinggevende functie voor jou

Hoe meer we weten over jouw motivatie en ambitie, hoe gerichter we kunnen zoeken naar de leidinggevende functie die perfect bij je past. Op basis hiervan kunnen we je proactief introduceren bij bedrijven in ons netwerk. Dit doen we uiteraard op zeer vertrouwelijke basis. Bovendien zorgen we voor professionele begeleiding, zodat je goed beslagen ten ijs komt.

Solliciteer meteen!

Bekijk onze management vacatures en ontdek of jouw nieuwe uitdaging erbij staat. Ja? Dan kun je meteen online solliciteren. Wil je meer weten over een bepaalde functie of opdrachtgever? Laat het ons dan gerust weten. We vertellen je graag meer!

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
Oeps, geen resultaten gevonden.