Maak kennis met Heijs


Heijs Food Products (HFP) is dé specialist in Europa op het gebied van kipfilet- en dij/pootvlees-producten. Met 20 jaar klantervaring in de Foodservice-, Gemaksvoeding- en Maaltijdindustrie hebben zij hun productieprocessen en de productontwikkeling op deze sectoren afgestemd. Heijs is een toonaangevende zelfstandige partij die levert wat de markt op dit gebied vraagt.

Hun producten zijn van topkwaliteit, op maat gesneden met speciaal voor hun bedrijf ontworpen computergestuurde apparatuur binnen een unieke krappe gewichtsrange. De producten van Heijs onderscheiden zich in de markt op gebied van minimale bot en bloedresten. Hun trouwe klanten in binnen- en buitenland opereren naar volle tevredenheid met hun producten in met name het hogere segment.


Bekijk alle vacatures bij Heijs

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
Oeps, geen resultaten gevonden.

Heijs levert maatwerk, en dat kan niet zonder jou!

De specialisatie van Heijs is om samen met klanten te werken aan gewenst maatwerk. Heijs levert producten in de gewenste hoeveelheden met zo weinig mogelijk gewichtsverlies per eenheid, op tijd en op de gewenste locatie in heel Europa. Met een eigen R&D afdeling wil Heijs als partner hun klanten helpen om hun eigen proces efficiënter te maken.

Heijs doet onder andere:

  • Fileren
  • Kalibreren
  • Portioneren
  • Marineren
  • Verpakken
  • Invriezen

Wil jij bijdragen aan het onder andere fileren, portioneren en marineren van kipproducten? Dan ben je, via Euro Planit, bij de Heijs aan het juiste adres! Wil je meer weten over de vacatures of over Heijs? Klik dan op een van de bovenstaande vacatures, of neem contact op met Vera Nagel.


     

Vera Nagel

+31(0) 6 136 760 01
v.nagel@europlanit.nl

Meld je aan voor de JobSpotter!


Er is een fout opgetreden