Maak kennis met geWOONhout!


Prinzen Logo

geWOONhout levert kant-en-klare houten woningmodules voor de realisatie van duurzame grondgebonden en gestapelde woningen.

Compleet met installaties, keuken, toilet en badkamer. Op de bouwplaats hoeven de modules alleen nog maar te worden gemonteerd: eenvoudig, snel en efficiënt. En er zijn voldoende variatiemogelijkheden: van een 2 of 3 laags woning met een plat dak tot een 2 of 3 laags woning met kap. Onze modules zijn bovendien 100% Nederlands fabricaat, circulair én betaalbaar.


Bekijk alle vacatures bij geWOONhout:

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
Oeps, geen resultaten gevonden.

De missie van geWOONhout: gaan voor volledig CO2-neutraal!

Ambities waarmaken in plaats van er over praten. Dat is wat ze bij geWOONhout doen! Ze hebben een geïndustrialiseerde productielijn opgezet voor de assemblage van compleet ingerichte circulaire houten modules voor seriematige woningbouw. Duurzaam, efficiënt en gestandaardiseerd.

Van de zonnepanelen op het dak en het gesloten watersysteem tot aan de keuze voor LVL-hout en elektrisch transport: in alle keuzes gaan zij voor volledig CO₂-neutraal. Zo werken ze aan een groenere bebouwde omgeving die bijdraagt aan het oplossen van het klimaatprobleem én het woningtekort. Betaalbaar, circulair en snel.

Het bedrijf streeft naar een volledig C0₂-neutraal proces: van grondstoffen en materiaalgebruik tot aan energievoorziening en transport. Daarmee geeft geWOONhout invulling aan een groenere bebouwde omgeving die bijdraagt aan het oplossen van het klimaatprobleem, het stikstofprobleem én het woningtekort.

Houtbouw heeft de toekomst

Bijna alles wat van beton en staal is gemaakt, kan ook uit hout worden vervaardigd. Het op grotere schaal inzetten van hout als bouwmateriaal is een doeltreffende methode om de CO₂-uitstoot te verminderen. Bovendien leent hout zich uitstekend voor prefab bouw. Het is licht en sterk en makkelijker te vervoeren dan beton of staal. Hout isoleert ook goed en is van nature brandveilig en temperatuur- en vochtregulerend. Dit zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat. Bijkomend voordeel: monteren op de bouwplaats gaat snel. In een één week staat er een compleet afgewerkte woning met installaties, trappen, keuken, toilet en badkamer.


Zie jij jezelf al Werken in de energieneutrale fabriekshal voor geWOONhout in Wehl?

In deze hal aan de Kryptonstraat 8 worden vanaf 1 november kant-en-klare houten woningmodules geassembleerd, waarmee seriematig circulaire houten woningen en appartementen kunnen worden samengesteld. Een geïndustrialiseerde productielijn voor de assemblage van gestandaardiseerde woningmodules van LVL-hout is uniek in Nederland.

Omdat de geWOON Hout wil groeien, is er ook altijd plek voor nieuw personeel. Er zijn volop vacatures voor de lange termijn en een vast contracten bij goed functioneren. Dit biedt mogelijkheden en toekomstperspectief voor productiemedewerkers en allround medewerkers.

Enthousiast over geWOONhout? Reageer dan direct op een van de vacatures, of neem contact op met Vera Nagel.


     

Vera Nagel

+31(0) 6 136 760 01
v.nagel@europlanit.nl

Meld je aan voor de JobSpotter!


Er is een fout opgetreden