Professionele ondersteuning bij outplacement


Bent u voor een of meer medewerkers van uw bedrijf of organisatie op zoek naar een andere werkgever? Euro Planit ondersteunt u graag met een professionele outplacementprocedure. Samen zoeken we naar een passende nieuwe functie; een oplossing die voor alle partijen goed uitpakt.

Outplacement goed geregeld

Outplacement is niet altijd te voorkomen en in veel gevallen overheersen weerstand en onrust bij de vertrekkende werknemer. Geen leuke uitgangssituatie. Euro Planit helpt uw medewerker op een zorgvuldige manier met het verwerken en overwinnen van deze gevoelens. We helpen inzicht te krijgen in zijn of haar sterke punten, wensen en ambities én helpen zoeken naar een passende andere baan. Met als doel dat uw medewerker vol zelfvertrouwen en met plezier ergens anders aan de slag gaat.

Outplacementtraject op maat

Voor iedere outplacementkandidaat maken we een uniek, persoonlijk begeleidingsplan. Dit is opgedeeld in vier fasen, die we afzonderlijk of als geheel kunnen inzetten: van zelfanalyse en het uitkristalliseren van een persoonlijke toekomstvisie tot en met de arbeidsmarktoriĆ«ntatie en arbeidsmarktbenadering. Dit doen we zelf, of – als de situatie hierom vraagt – besteden we uit aan een expert op het vlak van outplacement. We kiezen hierbij altijd voor de best mogelijke oplossing voor de kandidaat.

Plan een vrijblijvend gesprek

Wilt u weten op welke manier Euro Planit u het beste kan ondersteunen binnen het outplacementtraject? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriƫnterend gesprek. In overleg met u en uw medewerker maken we graag een plan van aanpak dat is afgestemd op ieders verwachtingen en mogelijkheden. Blijkt hieruit dat er aanvullende tests nodig of gewenst zijn, dan zorgen we voor de afname hiervan.

Meld uw vacature nu aan