Zoek jij een nieuwe uitdaging in de omgeving van Emmen? Euro Planit beschikt over diverse vacatures in Emmen en omgeving. Door ons uitgebreide netwerk van topbedrijven zijn wij in staat jou de beste vacatures in de gehele regio Emmen te bieden. Zo vind je in ons vacatureaanbod diverse vacatures in uiteenlopende branches als techniek, logistiek, productie maar bijvoorbeeld ook in de IT. Naast fulltime vacatures hebben we ook parttime vacatures, op vrijwel alle opleidingsniveaus. Wij helpen jou graag vinden naar een passende baan. 

+ lees meer

Werken in Emmen

Direct aan de slag in de buurt van Emmen? Aarzel dan niet en bekijk direct de vacatures bij Euro Planit. Je vindt hieronder het recente aanbod aan vacatures in Emmen. Bekijk of er voor jou een geschikte functie tussen zit. Heb je een vacature gezien die je aanspreekt? Solliciteer dan direct! Liever uitgebreider zoeken? Bekijk dan ook eens in de omgeving van Emmen, bijvoorbeeld in Coevorden of Hoogeveen. Of meld je aan voor de JobSpotter en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in Emmen. 

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
  • Schoonmaak
  • Witteveen
  • 8 - 16 uur
  • 13 - 14 per uur

Zoek je een leuke parttime baan waar je lekker actief bij kan zijn? Wij hebben dé perfecte functie voor jou! Word Schoonmaker Vakantiehuisjes in het charmante Witteveen en draag bij aan een onvergetelijk verblijf voor de gasten.