Ben jij op zoek naar een vacature productiemedewerker? Euro Planit heeft de leukste productie vacatures. We werken samen met opdrachtgevers in Gelderland, Overijssel en Drenthe. Vind hier actuele productiemedewerker vacatures van productie bedrijven voor een fulltime/ parttime baan, stage of vakantiebaan. We helpen je graag aan een baan die bij jou past. Bekijk ons banen aanbod en solliciteer direct online!

Neem direct contact met ons op voor een passende vacature. Wil je meer weten over een bepaalde vacature of werkgever? Ook dan staan we je graag te woord. Je neemt contact met ons op door te mailen naar info@europlanit.nl of bel naar +31 575 55 55 18.

Enkele velden zijn niet juist ingevuld.
Oeps, geen resultaten gevonden.

Waarom een baan in de productie via Euro Planit?

  • Professionele gesprekspartner die het beste met jou voor heeft;
  • Altijd op de hoogte van de meest interessante vacatures;
  • Gericht op Noord – Oost Nederland;
  • Deskundige begeleiding bij het maken van keuzes.

Wat doet een productiemedewerker?

Als medewerker in de productie voer je assisterende en uitvoerende taken uit in een productieproces. Je werkt dus mee aan het eindproduct. Je werkt meestal aan een machine of lopende band. Dit zijn bijvoorbeeld functies als inpakker, machine operator of procesoperator. Je moet nauwkeurig en flexibel kunnen werken in de productie.

Werk je graag wisselende tijden: overdag, avonduren of zelfs ’s nachts? Dan kun je als medewerker productie extra verdienen door de toeslagen die vaak gelden voor bijzondere uren. Ook als je een ervaren operator bent hebben we mogelijkheden voor je.

Werken in verschillende sectoren

Als productiemedewerker heb je mogelijkheden in diverse sectoren. Dit is onder andere in de logistiek, industrie en techniek. De keuze is volledig aan jou want er zijn veel kansen in deze bedrijfstak! Euro Planit werkt samen met een groot aantal bedrijven dat zich bezighoudt met verschillende aspecten van productie. Daarom hebben we regelmatig productie vacatures in verschillende branches.

Uiteraard zijn er banen als productiemedewerker in nog veel meer sectoren. Kijk voor alle banen tussen de openstaande vacatures op deze pagina. Wil je dat wij voor jou op zoek gaan? Ook dat is uiteraard mogelijk. Daarvoor neem je contact met ons op.

Solliciteer direct via Euro Planit

Zoek jij een baan in de veelzijdige wereld van de productie? Wij bieden je een ruime en gevarieerde keuze uit productiebanen in de regio van Vorden, Hengelo (OV), Apeldoorn en Hoogeveen. Solliciteer hieronder op één van de productie vacatures bij jou in de buurt of schrijf je in voor een JobAlert!