Na een kijkje achter de schermen bij de eerste werkdag van Kyra, zijn we vandaag aangekomen in Hengelo (OV). We zijn benieuwd hoe het gaat met onze collega’s in Twente. Vandaag drinken we samen dat "eerste-oude-vertrouwde-kopje koffie-na-je-vakantie" op kantoor bij Eelco, vestigingsmanager van Euro Planit Hengelo.

NIETS MOET, ALLES MAG!

We willen natuurlijk eerst weten hoe de vakantie van Eelco is verlopen: “Samen met mijn gezin hebben we 2 heerlijke weken op de camping in Frankrijk gezeten. Het is fijn om even alle tijd te hebben met elkaar, niets moet alles mag. Toch is het altijd leuk om na de vakantie weer terug te komen op kantoor en lekker bij te kletsen met collega’s over de vakantie. Natuurlijk praten we ook over wat er allemaal op de werkvloer is gebeurd tijdens mijn afwezigheid, maar we zijn blij dat we de vakanties goed hebben verspreid. Mijn geweldige collega’s hebben ervoor gezorgd dat er weinig achterstallig werk ligt. Wat ik minder leuk vind is de uitpuilende mailbox, maar als dát aan het einde van de dag ook getackeld is zit ik er weer helemaal in.”

NIEUWE ENERGIE

Waar een vakantie wel niet goed voor is, weet Eelco maar al te goed door te trekken op de werkvloer: “Het leuke aan de vakantieperiode is dat je zelf met nieuwe energie terugkomt, maar dat zie je bij klanten en collega’s ook. Er worden nieuwe projecten opgestart en daar hoort vaak ander personeel bij. Dit biedt vaak mooie kansen voor mensen die een andere baan willen en daarmee natuurlijk ook mooie kansen voor Euro Planit. De afgelopen periode is bijvoorbeeld bij De Zuivelhoeve in Hengelo nieuwe productielijnen opgestart waarvoor ze op zoek waren naar operators en inpakkers. Ook bij de Groot Installatietechniek hebben ze doorgepakt en waren er een aantal extra lassers en monteurs nodig voor een groot project. Voor beide bedrijven hebben we hier een mooie bijdrage kunnen leveren.”

DÉ GOUDEN TIP

Aan alle kanten merk je Eelco’s jarenlange ervaring in de uitzendbranche, zo is ook zijn terugkomst van vakantie als gesneden koek voor hem: “Inmiddels ben ik weer een paar weken aan de gang na mijn vakantie en zit ik er alweer lekker in. Ieder bedrijf en iedere functie is natuurlijk anders, maar werkplezier is overal even belangrijk. Mijn advies aan iedereen is dan ook: Ga na je vakantie eens een leuk gesprek aan met je collega’s en toon echt interesse in elkaar. Als je leuke en mooie ervaring met elkaar kan delen, heb je samen ook meer werkplezier. Vrolijke collega’s halen de beste resultaten!”

INSPIREREND GESPREK

Kom jij er als bedrijf niet meer uit en loop jij tegen een personeelstekort aan, of kun je wel een inspirerend gesprek gebruiken onder het genot van een goede kop koffie? Neem dan contact op met Eelco of met een van de andere vestigingsmanagers bij jou in de buurt.

AAN DE BAK

Volgende week gaan we samen met Marieke aan de bak met allerlei nieuwe projecten binnen Euro Planit. Ben jij benieuwd wat dat allemaal inhoudt? Houd dan onze socials in de gaten voor weer een nieuwe blog!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.