Het is tijd voor een nieuwe werknemer van de maand! Maak kennis met een werknemer in de regio Hoogeveen: Maurijn ten Heuvelhof, die al een tijdje werkt voor de Keuken van Distrivers in Hoogeveen!

Werknemer van de maand!

In de zomer van 2021 kwam vanuit de Keuken van Distrivers de vraag of wij mogelijk een kok beschikbaar hadden voor een baan. Destijds is er een dame gesproken met veel keukenervaring, waarna deze werd aangenomen bij het bedrijf. Vrijwel gelijk kwam er meer vraag naar productiekoks bij Distrivers, waarna Euro Planit in contact is gekomen met Maurijn. Maurijn heeft ging op gesprek, draaide 1 proefdag en mocht daarna gelijk aan de slag bij de Keuken van Distrivers.

Tot op heden werkt Maurijn met veel plezier bij het bedrijf. Oorspronkelijk heeft Maurijn als kok gewerkt in de horeca, maar omdat hij snel vader zou worden en dus meer regelmaat in het werk wilde, heeft hij besloten om zijn kokskwaliteiten anders in te zetten: iets wat prima past bij de Keuken van Distrivers!

Maurijn mist soms de klantbeleving, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door hard werken en een bijdrage te leveren aan het lekkere eten dat voornamelijk gemaakt wordt voor o.a. ziekenhuizen en zorginstellingen. Ook vindt Maurijn de werktijden ideaal en goed te combineren met zijn gezin: inmiddels is hij namelijk vader geworden van een dochter!

Zelfstandig werken en verantwoordelijk zijn voor het bereiden van aardappelen, verse groentes, pasta’s en jus hoort bij zijn takenpakket. Hij vindt de werksfeer prettig en flexibel: alles is namelijk bespreekbaar. Euro Planit heeft hem gezamenlijk gezien met al zijn collega koks. Uit dat bezoek konden we opmaken dat Maurijn de perfecte match is binnen de Keuken van Distrivers. Dit is te zien aan de afstraling, grapjes en de omgang met collega’s. 

 

 

En natuurlijk werkgever van de maand!

De Keuken van Distrivers en Euro Planit hebben al langer contact met elkaar. In de zomer van 2021 heeft Euro Planit de eerste collega voor mogen stellen aan het bedrijf, waarna ondertussen meerdere mensen gestart zijn. Daarnaast is Euro Planit ook steeds meer collega’s gaan leveren bij de distributieafdeling van Distrivers.

Distrivers is in het jaar 2000 voortgekomen uit de ambachtelijke slagerij van der Zee en is sinds 2007 onderdeel van groothandel Hanos. Distrivers beheerst tot in detail het totale proces van productie, inkoop, distributie, bereiding en ondersteuning op locatie. Ze levert o.a. maaltijden aan ziekenhuizen en zorginstellingen.

Wat voornamelijk opvalt bij de keuken van Distrivers is de gastvrijheid. Iedereen groet elkaar en tijdens rondleidingen merken we dat er veel aandacht is voor mensen, collega of bezoeker.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.