Aan het woord Burak over zijn nieuwe baan als “productiemedewerker hout“ bij onze opdrachtgever GeWOONhout te Wehl.

“Nieuwe uitdaging bij een nieuw     bedrijf”

GeWOONhout levert kant en klare houten woningmodules voor de realisatie van duurzame grondgebonden en gestapelde woningen. Compleet met installaties, keuken, toilet en badkamer! Sinds november 2021 worden de kant en klare houten woningmodules geassembleerd vanaf de nieuwe locatie in Wehl. De contacten en samenwerking tussen Euro Planit en GEWOONhout waren al opgezet om bij de opstart van het bedrijf over voldoende en capabel personeel te kunnen beschikken. Burak was al een aantal jaren werkzaam als monteur in de elektrotechniek en hij was op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 
“Bij het zien van deze functie op de website van Euro Planit werd ik gelijk enthousiast.” Burak solliciteerde en na het intake gesprek bij Euro Planit volgde al snel een gesprek bij GEWOONhout.

“Ik voelde me in beide gevallen snel op mijn gemak en had een goede en prettige indruk van het bedrijf. “ Eind januari was het zover, Burak begon aan zijn nieuwe uitdaging in Wehl.

Nu, na een aantal weken werken is het prettige gevoel alleen maar sterker geworden:
“Ik werk bij een uniek bedrijf waar ik vanaf dag één een warm welkom heb mogen ervaren. Ik werd en word goed opgevangen in de groep en de werksfeer is zeer prettig. Mijn collega’s zijn ook bereidwillig om mij te voorzien van informatie en te helpen. Ik voel met erg thuis bij GEWOONhout.”

“Doorontwikkelen” 

Burak verwacht dat hij nog veel kan leren en hij krijgt hiervoor de ruimte. Hij is zeer gemotiveerd om opleidingsmogelijkheden aan te pakken. Hij heeft al enige dagen een cursus gevolgd samen met een aantal andere collega’s om de fijne kneepjes van het vak te mogen leren.
“Het meedenken in de processen en deze ideeën daadwerkelijk kunnen bespreken is een grote pré, ik werk er natuurlijk nog maar net” vertelt Burak met een lach. Zijn doel is om nog beter te worden in zijn vak zodat hij een volwaardige collega mag zijn om gezamenlijk de woningmodules gereed te maken naar de wensen van de klanten. Het liefst straks, na de uitzendperiode, in dienst van GEWOONhout.

 

Wil jij ook werken bij onze opdrachtgever GEWOONhout? Of ben je toe aan nieuwe uitdaging in een ander vakgebied. Euro Planit heeft veel mogelijkheden in huis om jou te helpen. Bel of mail ons! We verwelkomen je graag.

0575 – 55 55 18 of mail info@europlanit.nl. Direct solliciteren op één van onze vacatures kan natuurlijk ook: www.europlanit.nl

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.