“Het woord ‘samen’ staat centraal”

Niet geheel toevallig spreken we Chardonnay. Onze oud collega. Samen iets bereiken, dat is wat Chardonnay nastreeft. Met name ‘samen’ is het woord dat hier centraal moet staan. De horeca en zorg hebben haar altijd getrokken, vandaar ook de keuze voor een maatschappelijke opleiding. Toen ze in 2015 klaar was met haar studie ging ze de horeca in. Maar de zorg bleef ook trekken en zo ontstond in 2016 het idee om zelf te starten met een Brownies & Downies vestiging. De tijd bleek niet geschikt, maar ondernemend en nieuwsgierig als ze is, is ze naar Malta gegaan. In de toeristische sector kwamen een aantal elementen samen. Het ontzorgen van de vakantiegangers en daarnaast nieuwe mensen en culturen leren kennen. In 2019, terug in Nederland, kwam er wat anders op haar pad.

“Aangenaam uitstapje”

Dat was het moment dat ze bij Euro Planit Personeelsdiensten solliciteerde.
Chardonnay werd inhouse consultant. Een functie waarin ze met alle facetten van uitzenden, detacheren, personeelsadministratie en – begeleiding in aanraking kwam. Hoewel ze het werk en de collega’s heel erg leuk vond, bleef het toch een beetje knagen. Naarmate de tijd vorderde kreeg ze ook minder energie van de werkdag. Ze heeft daar met haar leidinggevende altijd goed over kunnen praten en in goed overleg is Chardonnay een andere weg ingeslagen.

“Trots op de kanjers die iedere dag tot een feestje maken”

In 2020 is ze begonnen bij Brownies & Downies in Deventer. “Hier ben ik helemaal op mijn plek. Ik krijg zoveel voldoening van de collega’s, de gasten, de sfeer. Hier ben je zo op elkaar aangewezen en doe je het echt samen. “ Chardonnay (bege)leidt een groep van 7 kanjers die het doel hebben om samen te zorgen voor een optimale dienstverlening, en een lach op het gezicht te toveren van hun gasten. “Zo mooi om te zien hoe serieus deze kanjers hun werk nemen en iedere dag weer tot een feestje weten te maken. “ Het geeft haar erg veel voldoening en zo kan ze zorg en horeca toch combineren. Nu de Corona regels weer zijn aangescherpt is het rustig in de stad, en dat merk je.


“We hopen dat alles snel weer bij het normale is. We verwelkomen je graag aan de Brink in Deventer, waar horeca en zorg toch een beetje samenkomen. “

Wil je net als Chardonnay je droombaan vinden, en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken?
Informeer naar onze mogelijkheden via info@europlanit.nl of check onze vacatures via ww.europlanit.nl

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.