We zitten alweer in de laatste maand van het jaar, het einde van 2021 is nu echt in zicht. Dat betekent dat de kerstdagen weer bijna beginnen en misschien zit jij ook al helemaal in de kerstsfeer. Maar voordat we helemaal in de feeststemming komen willen we jullie graag voorstellen aan Edwin.

In september 2021 is Edwin via Euro Planit bij Intralox in Wehl begonnen. Intralox is de wereldwijde leider op het gebied van transportoplossingen en biedt directe service voor een breed scala aan industrieën in meer dan 100 landen. Intralox ontwikkelt en produceert onder andere innovatieve transportband-technologieën. 

Deze organisatie groeit hard en zocht versterking op de afdeling assemblage.Tijdens het intakegesprek bij Euro Planit bleek dat Edwin wel eens de juiste persoon kon zijn om deze vacature te gaan vervullen. Na een kennismakingsgesprek met Bart Vlaanderen kon Edwin al snel beginnen. Inmiddels werkt hij hier al weer een aantal maanden naar volle tevredenheid. Teamwork is voor Intralox erg belangrijk. Bart geeft aan dat Edwin goed binnen het team van Intralox past. Hij is een betrouwbare, eerlijke en hardwerkende medewerker. We hopen dat Edwin nog lang bij Intralox zal werken!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.