Het lijkt wel of de maanden steeds sneller voorbij vliegen. We zijn alweer aangekomen bij de werknemer van de maand november. Hiervoor hebben wij een bezoekje gebracht aan Beau van den Berg!


Beau werkt al ruim een jaar voor Euro Planit. Bij de keuze wie de volgende medewerker van de maand wordt was er geen sprake van twijfel. Toch gaat dit altijd even in overleg met de werkgever. Dit keer konden wij de reactie van de werkgever niet achterwege laten. “Iemand die zo in het werk staat en anderen motiveert mag zelf ook wel een keer in het zonnetje gezet worden.” Dit laat wel zien dat Beau een terechte medewerker van de maand mag zijn! Beau, deze mooie woorden kun je in je zak steken!


Op maandagochtend 1 november hebben wij Beau verrast met een taart en een leuk cadeautje. Hij was helemaal verbaasd en voelde zich natuurlijk vereerd met deze leuke verrassing. Beau heeft het goed naar zijn zin en gaat iedere dag met veel plezier naar zijn werk. Hij zit helemaal op zijn plek bij Cuno Moormann en heeft inmiddels genoeg ervaring op kunnen doen om ook nieuwe medewerkers in te kunnen werken. Even wennen, maar super leuk om te doen!


Werkgever van de maand

Cuno Moormann heeft een rijke historie in het verwerken van wild en gevogelte. In 1959 is dit familiebedrijf opgericht waarbij eigenhandig het gevogelte werd geslacht. Hier hebben ze in de loop der jaren afstand van genomen. Ze slachten dus niet meer. Maar verwerken alle soorten vlees. Denk hierbij aan het grotendeel kip maar ook haas, ree, hert, kalkoen, zwijn etc. In de laatste tien jaar is het personeelsbestand toegenomen van 3 tot wel 50 vaste medewerkers. Hoewel het bedrijf zo flink is gegroeid is, blijft het een bedrijf waar iedereen elkaar kent en de sfeer gemoedelijk is.


Om niet alleen het verhaal een nóg mooier einde te geven, maar ook omdat we super trots zijn is Beau per 1 november overgenomen door onze klant, Cuno Moormann. Beide partijen van harte gefeliciteerd!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.