Afgelopen zondag was het dan zo ver! Samen met VV Vorden hebben wij een onwijs leuk project gedraaid dat als puzzelstukjes in elkaar viel op deze bijzondere dag. Samen hebben wij namelijk het sportpark omgetoverd tot het ‘Euro Planit Buitensportpark’. Geweldig om te zien dat zulke projecten vol passie en plezier worden uitgevoerd!

 

Waardevol

Er zijn tegenwoordig veel initiatieven waar je als bedrijf aan bij kan dragen, maar Chantal te Pas, directeur van Euro Planit, maakt hierin heel bewuste keuzes. Ze vindt de sportsector erg belangrijk. “Het is voor ons zó enorm waardevol om de jeugd te zien sporten. Niet alleen omdat het zo veel plezier geeft, maar het is ook nog eens enorm gezond om naast school of werk nog even lekker de benen te strekken. Dit willen wij natuurlijk niet alleen hier in Vorden, maar ook onder al onze medewerkers blijven stimuleren.”

 

Wat wil jij later worden?

Samen met de pupil van de week, Fedde Jansen (8), mocht Chantal het sportpark officieel openen. Het elftal van de week maakte een mooie boog met vlaggen waar Fedde de bal onder aftrapte en Chantal het lint doorknipte. Het park werd daarmee omgetoverd tot het ‘Euro Planit Buitensportpark’ van Vorden. Naderhand kregen wij nog de mogelijkheid om het elftal wat leuke vragen te stellen. Want, wie wil nou niet weten wat de jeugd van de toekomst worden wil!

Norah (10), Viggo (12), Joep (9), Gijs (10), Kars (10), Thijs (12) en Sep (11) waren het meteen met elkaar eens: “Ik wil graag profvoetballer worden later!” Niet iedereen ging met die trend mee, want Julian (10) wordt later politieagent, Bouke (12) gaat de lucht in als piloot, Lars (9) wil iets met computers gaan doen en Robin (11) wist het nog niet. Mooi is het natuurlijk om te zien welke voorspelling ook echt gaat uitkomen. “Vroeger wilde ik altijd gastvrouw in de horeca of horecaondernemer worden, in deze branche ben ik ook ruim 12 jaar werkzaam geweest” zegt Chantal te Pas, directeur van Euro Planit, met een grote glimlach op haar gezicht.

Op naar de volgende vraag, waar we gaan kijken hoe hun perfecte werkdag er uit ziet. Wat bijzonder is om te zien is dat de jeugd zich maar met één ding bezighoudt. Juist ja! Voetballen, met vriendjes en vriendinnetjes spelen en gamen! Het zou toch fantastisch zijn als onze werkdag er zo uit zou zien, we mogen natuurlijk altijd blijven dromen.

De laatste vraag ging over het belangrijkste in hun leven. “Het belangrijkste in mijn leven vind ik gezond blijven en sporten!” antwoord Gijs, waarop Robin weer antwoord: “Ik vind mijn familie, vrienden en voetballen het allerbelangrijkste!” En juist dat kwam allemaal mooi samen op deze dag!

 

Lekker sporten en bewegen!

In de hectiek van ons dagelijkse leven met werk, partner en/of gezin en allerlei verplichtingen wil het sporten er wel eens bij in schieten. Bij Euro Planit streven we juist sporten en bewegen aan en daarom dragen wij graag ons steentje bij aan sportieve projecten.

Ben jij benieuwd naar wat er allemaal nog meer op de planning staat voor aankomende periode? Houd het in de gaten via Facebook, Instagram of Linked-in en wie weet zien we jou daar!

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.