Een concept dat volledig is uitgedacht, van eenvoudige eierinpakmachines tot ingewikkelde eier- en trayverwerkingssystemen. Volgens Sander Derksen, consultant bij Euro Planit, dé reden dat menig magazijn- en assemblagemedewerker maar al te graag willen werken bij Prinzen B.V. “Kwaliteit staat hoog bij ze in het vaandel, dat zie je niet alleen terug in hun apparatuur, maar ook in de tevredenheid van hun medewerkers.”

 

IK BEN ERG TROTS!

Het moment dat je bij Prinzen binnen komt lopen merk je meteen dat de werksfeer op en top is. Met gedrevenheid zijn alle medewerkers bezig met de nieuwste apparatuur en werken samen aan mooie projecten. “Ik wil jullie graag voorstellen aan Imre Hoftijzer” begint Sander te vertellen, “Imre is sinds januari bij Prinzen aan het werk en heeft zich in deze periode goed laten zien. Hij heeft zelfs een contract aangeboden gekregen door Prinzen zelf, ik ben erg trots!”

Imre knikt bevestigend “Ik ben inderdaad sinds eind januari werkzaam bij Prinzen. Na een gesprek bij Euro Planit vond Sander mijn profiel goed passen bij dat van Prinzen. Al snel kon ik bij ze op gesprek en voor ik het wist kon ik al beginnen!” Alhoewel het assemblagewerk voor Imre nieuw was, hebben collega’s hem alle kneepjes van het vak geleerd en na verloop van tijd kwam het afstellen van de machines daar ook nog bij. “Het werk bij Prinzen is heel uitdagend. Je bent verantwoordelijk voor de producten die je maakt en daar helpen je collega’s graag bij als je er even niet uit komt.”

Waar de een het fijn vindt om een vaste werkplek te hebben is dit voor Imre toch nét even anders. “Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat je telkens op dezelfde locatie aan het werk bent, maar doordat ik hiernaast nog werkzaam ben in de evenemententechniek lost zich dat vanzelf op. Ik kan daar namelijk mijn uren zelf indelen zodat ik beide banen goed kan combineren.”

 

STARTENDE ASSEMBLAGEMEDEWERKER

Als startende assemblagemedewerker heeft Imre alles opnieuw moeten leren en dat was zeker een uitdaging voor hem. “Het bewerken van RVS zoals boren en draad tappen was voor mij nog onbekend.” De vraag welk product hij het meest interessant vindt van Prinzen vindt hij dan ook lastig te beantwoorden. “Ik ben nog maar met een klein deel van de producten in aanraking gekomen, dus dat vind ik een lastige vraag! Maar de werking van alle machines en hoe ze met de allerlei oplossingen zijn gekomen om verschillende processen gedaan te krijgen, dat blijft me verbazen!”

Al met al zijn er genoeg redenen om op te noemen waarom je zou willen werken bij Prinzen. Imre voegt daar nog graag wat aan toe: “Als je houdt van een uitdaging, je verantwoordelijkheid kan nemen en wilt streven naar perfectie dan kun je bij Prinzen zeker je ei wel kwijt…” Hij grinnikt even. ”…verder is de sfeer heel informeel, er is altijd ruimte voor een praatje en een grapje, maar er wordt ook serieus gewerkt om te zorgen dat de kwaliteit hoog blijft.”

 

EEN GOEDE BAAN DIE ÉCHT BIJ ME PAST

Over het algemeen kunnen Sander en Imre beide wel beamen dat de afgelopen periode een succes is geweest. Imre geeft Sander dan ook een leuk compliment. “Bij Euro Planit had ik het idee dat ze mij graag wilden helpen aan een goede baan die écht bij me past. Je hoort vaak van die verhalen dat ze je maar ergens neer zetten om je aan het werk te houden, dat was bij Euro Planit zeker niet het geval.” Die kan Sander in zijn zak steken.

Prinzen B.V. blijft maar groeien en groeien. Zo zijn ze eigenlijk altijd wel op zoek naar magazijn- en assemblagemedewerkers. Zie jij jezelf al werken bij Prinzen en samenwerken met Imre? Bekijk dan hier de vacatures bij Prinzen of neem contact op met Sander via s.derksen@europlanit.nl of via +31(0)6 12 1670 60 en solliciteer!

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.