Het is weer tijd voor onze werknemer van de maand! In de maand september zijn we op bezoek geweest bij Ula Zietek. Zij vertelt over haar ervaring bij één van onze opdrachtgevers. 

 

Leuke werkplek

Ula Zietek is één van onze EU-flexwerkers uit Polen. 5 jaar geleden kwam Ula in Nederland wonen en was zij op zoek naar een leuke werkplek. Dit heeft zij mogen vinden via Euro Planit! Na een goed gesprek met Urszula Lewandowska, EU-consultant bij Euro Planit, mocht Ula aan de slag bij Van der Zee. Bij Van der Zee heeft Ula een afwisselende baan, haar werkzaamheden verschillen namelijk per seizoen. Ula staat op de inpakafdeling waar zij verantwoordelijk is voor het verpakken en stickeren van verschillende vleessnacks.

 

Cool team

Het leukste aan haar werk vindt Ula haar ‘coole’ team, ze geeft aan dat ze zich als een vis in het water voelt. Ze vertelt dat haar eerste intentie om te gaan werken de noodzaak was om in haar eerste levensbehoeften te kunnen voorzien, maar na een aantal jaren werken voelt Ula zich ook enorm thuis in haar team: ‘Naast het werken met mensen met wie je elke dag vele uren samen bent, zou je kunnen zeggen dat het mijn tweede familie is’, vertelt met een glimlach. ‘In vergelijking met andere plaatsen waar ik heb gewerkt, kan ik zeggen dat Van der Zee een werkgever is die ik iedereen kan aanbevelen!’.

 

Vaste aanstelling 

Als klapper op de vuurpijl kunnen wij ook met trots mededelen dat Ula is overgenomen door Van der Zee en een vaste aanstelling heeft gekregen. Ze zijn super tevreden over haar werkzaamheden en wij zijn super trots, gefeliciteerd! 

 

Ben jij ook op zoek naar een baan waarin jij kan uitblinken net zoals Ula?
Scroll dan eens door onze vacatures en solliciteer!  

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.