Yes, het mag weer! Ulamo en Euro Planit organiseren op donderdagavond 23 september een banenmarkt, live op locatie bij Ulamo in Ulft. 

Het bedrijf dat sinds 1961 actief is in de productie en bewerking van metalen onderdelen en eindproducten ontwikkelt zich volop door. Met geavanceerde machines, nieuwe technieken en producten binnen een brede afzetmarkt groeit Ulamo onverminderd verder. 

Maar dat kan niet zonder de juiste medewerkers. “Daarom is het zo belangrijk dat iemand binnen kan kijken in ons bedrijf,” aldus Freek van den Berg, manager productie Ulamo metaal. “Je kunt heel veel vertellen, maar het werk zien, de sfeer proeven, dat geeft toch de beste indruk. Wij zijn erg blij dat onze partner Euro Planit Personeelsdiensten, samen met ons deze avond wil organiseren.” 

 


 

Uitnodiging

Ulamo nodigt jou van harte uit om naar de banenmarkt te komen. Het bedrijf is al 60 jaar actief in de Achterhoek en daarmee een toonaangevend bedrijf in de regio. Onder de deelnemers wordt een waardecheque voor een Sentimo radiatorbekleding verloot. Een voorbeeld van een zeer succesvol product dat geheel in eigen huis is ontworpen, gefabriceerd en gedistribueerd.   

De banenmarkt vind plaats op
DONDERDAG
23 SEPTEMBER
van 19.30 tot 21.00 uur

Om iedereen de juiste aandacht te geven en de avond goed door te laten lopen vragen we je aan te melden via ulamo@europlanit.nl. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 22 september 18.00 uur. Verdere informatie volgt na aanmelding. 

 


 

Meer info

Wil jij meer weten over Ulamo, wat voor vacatures er momenteel open staan én kort even kennismaken met diverse collega's? Klik dan snel verder!

 

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.