...dan moet het maar zoals het kan.

 

De vakantie periode is voorbij en we gaan allemaal weer vol gas verder met de 2de helft van dit jaar. Dit moet Max Verstappen ook gedacht hebben toen hij afgelopen zondag heel Nederland wist te raken met de winst van de eerste F1 race sinds 1985 op het roemruchte circuit van Zandvoort.


Dit was een bijzondere prestatie van Max. Maar zeker net zo bijzonder is het feit dat de race überhaupt heeft plaats gevonden. Op voorhand waren er namelijk een heleboel mensen en organisaties tegen dit evenement. En als of dat nog niet genoeg was kwam corona…


De organisatoren wisten dus dat het heel moeilijk zou worden, maar moeilijk is wat anders dan onmogelijk. Met veel creativiteit en vooral doorzettingsvermogen hebben ze er toch meer dan een succes van weten te maken. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.


Zo is het momenteel ook met de arbeidsmarkt. De omstandigheden zijn lastig. We hebben helaas nog steeds te maken met corona waardoor de markt erg grillig is en er is een behoorlijk tekort aan kandidaten. En toch moet het bedrijfsleven door! En daar voor hebben we de juiste mensen nodig.


Om die mensen te krijgen is ook hier veel creativiteit en doorzettingsvermogen nodig. We kunnen altijd een heleboel redenen bedenken waarom iemand niet geschikt is voor een functie. Maar de kunst is in deze tijd juist om mogelijkheden te bedenken hoe we iemand wel geschikt kunnen krijgen voor een functie. Of andersom, hoe kunnen we de functie geschikt maken voor de kandidaat die wel beschikbaar is. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.


Bij Euro Planit zijn we trots op onze creativiteit en doorzettingsvermogen. We komen dan ook graag met u in contact om samen te kijken wat er niet onmogelijk is.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.