Er gaat natuurlijk geen maand voorbij zonder dat we iemand in het zonnetje hebben gezet. Deze maand zijn we bij de werknemer van de maand augustus op bezoek geweest: James Warrington!

James komt van oorsprong uit de UK. Waar hij een bachelor in Computer Science heeft afgerond. Sinds november 2020 woont hij in NL, samen met zijn vriendin. Vorig jaar december zijn James en Nick Bannink, consultant bij Euro Planit, met elkaar in contact gekomen. Na een gesprek met ZT Systems kon James begin 2021 beginnen als Test Engineer. In deze functie test en repareert hij servers.

Zijn uitgebreide kennis op het gebied van software in combinatie met zijn hardware ervaring viel al snel op. Hij kon vanaf het eerste moment al zelfstandig aan het werk. Toen er een vacature vrij kwam voor Diagnostics Test Engineer kwam ook James in beeld. Deze functie richt zich op het ontwikkelen van de testscripts; definiëren van diagnose processen en R&D. Per 1 september gaat James deze mooie stap als Diagnostics Test Engineer maken én komt hij rechtstreeks in dienst bij ZT Systems! Het is hem van harte gegund. Vandaag is Nick bij hem op bezoek geweest om een pakketje af te geven. Congrats James!

Werkgever van de maand

ZT Systems in Almelo is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1994. Ze produceren servers voor in datacenters. Sinds de laatste jaren is de vraag naar deze servers enorm toegenomen door de toename van data-gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het ‘werken in de cloud’. Ze leveren aan gerenommeerde klanten en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Het hoofdkantoor van ZT-systems bevindt zich in Secaucus (New Jersey, USA). Op diverse locaties wereldwijd produceert ZT Systems jaarlijks honderdduizenden servers. In Almelo staat een van deze locaties. Naast de productie is er ook een logistiekcentrum; trainingslocatie en een kantoor. In totaal werken er zo’n 600 medewerkers en dit aantal blijft groeien. Het is een internationale omgeving, waar veel nationaliteiten werken. Engels krijgt daardoor steeds meer de boventoon.

Er heerst een prettige sfeer en vanuit ZT Systems is er veel oog voor de mensen die er werken. Zo is er een gedegen inwerkprogramma en wordt het personeel doorlopend getraind. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden en kun je daardoor meegroeien met het bedrijf. Verreweg de meeste medewerkers werken in de assemblage; het magazijn of in de kwaliteitscontrole. Echter zijn er ook volop mogelijkheden voor kaderfunctionarissen.

Zie jij jezelf al werken bij ZT Systems? Bekijk hier de laatste vacatures!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.