Via onze collega Nick van Euro Planit Hengelo kwamen wij in februari dit jaar in contact met Natasja van Enerpac. Nick had al eventjes contact met haar betreffende vacatures bij hun productielocatie in Hengelo maar nu zocht zij ook versterking bij hun Europese Warehouse in Ede. Gezien de locatie schakelde hij onze hulp in van kantoor Apeldoorn en zijn wij mee gaan zoeken naar een geschikte kandidaat. Al redelijk snel hadden we enkele kandidaten op gesprek en was er een match gevonden. Zo kon de eerste kandidaat al in april starten. Sindsdien hebben wij ook enkele W&S plaatsingen gerealiseerd bij Enerpac en zoeken wij nog steeds mee voor vakantiekrachten en een Warehouse medewerker.

Over het bedrijf

In 1910 begon Enerpac als een bedrijf dat waterpompen voor de Ford Model T auto’s maakte in Amerika maar sinds de ontwikkeling van de hydraulische krik in 1920 hebben zij hun reputatie van specialist verkregen. In 1950 is de industriële productie gestart en zijn zij diverse hydraulische toepassingen gaan verbreden, verder ontwikkelen en toe gaan passen in diverse industrieën.

Nu telt Enerpac wereldwijd een groot netwerk van 1400 distributie partners. Met 28 locaties in 22 landen voorzien zij wereldwijd technische support en expertise, de monteurs worden op een van hun 6 trainingslocaties opgeleid voor onderhoud en installatie van hun ruim 50.000 hydraulische toepassingen. Deze variëren van diverse soorten pompen en cilinders (van heel groot tot klein) tot hydraulische scharen, grijpers en persen.

Vestiging Ede

In Ede is een van die trainingslocaties waar Europese monteurs getraind worden maar ook klanten geïnformeerd worden over de diverse toepassingen. Zij assembleren hier ook enkele van de toepassingen zoals de persen. Hiernaast zit er in Ede ook hun Europese Warehouse waar meer dan 400 producten vanuit de diverse productie locaties opgeslagen worden alvorens ze naar de klant gaan.

Samenwerking

Wanneer we rondlopen in het Warehouse merk je een fijne, informele cultuur binnen een hard werkend team van 12 personen in het warehouse. Iedereen rouleert zijn / haar taken en is multi inzetbaar, van ontvangst tot uitgave. Omdat ze nog steeds blijven groeien zoeken zij nog een extra persoon ter versterking van dit team waar Euro Planit Apeldoorn ook weer graag voor mee zoekt. Het fijne aan het werken met Enerpac is altijd de heldere communicatie en snelle reacties op kandidaten waardoor men snel weet waar hij / zij aan toe is.

Zie jij jezelf al werken bij Enerpac? Neem dan gerust contact op met een van onze consultants via apeldoorn@europlanit.nl 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.